Beauty
Power Stay kolekcija makeupa brenda Avon

Ruževi, sjenila i pomada za obrve koji traju cijeli dan? Dolaze u kolekciji Power Stay

  • Kako da ruž ne izblijedi i ne "pojedemo" ga kako dan odmiče, sjenilo se ne preslika, a olovka se ne razmrlja? 
  • Odgovor je stay on šminka, a dobra vijest stiže iz Avona koji je lansirao novitete u Power Stay makeup kolekciji koja obećava jaku pigmentaciju i dugotrajnost te besprijekoran izgled tijekom cijelog dana
  • Dva su nova proizvoda: pomada za obrve i lagani stain tekući ruž za usne, te 6 novih nijansi sjenila za oči u olovci

Sve smo omale takve dane u životu: Situacija 1: u tri popodne na poslu uhvatimo svoj odraz u ogledalu zajedničkog WC-a i pomislimo: Je li stvar u ovom ogledalu ili stvarno ovako izgledam cijeli dan? Situacija 2: Na vjenčanju najbolje prijateljice, naravno da si kuma, sjediš uz nju na glavnom stolu i osjećaš kako ti šminka doslovno curi s lica. Evo, sad će kapnuti u juhu... A tek smo na juhi! Situacija 3: Izlazak svih izlazaka, najbolji u cijeloj godini i znaš da će potrajati cijelu noć. Je li manje loše da se uopće ne našminkam ili da se našminkam pa da se to sve tijekom noći raspadne, pitanje je sad?

Oh, da koliko će makeup izdržati na našem licu, a da i dalje izgleda dobro nije pitanje koje smo si postavile jednom u životu. Kako da ruž ne izblijedi, kako da se šminka na očima ne razmrlja ili puder ostane ujednačen i ne pojave se sjajne zone? Odgovor je stay on šminka stvorena da odolijeva satima koji prolaze i postojano stoji na licu ne mijenjajući izgled. Ako si "za", ove bi proizvode trebala ubaciti u kozmetičku torbicu....

Naime, Avon je lansirao novitete u Power Stay makeup kolekciji koja i obećava jaku pigmentaciju i dugotrajnost, besprijekoran izgled tijekom cijelog dana, bez učestalog provjeravanja u ogledalu i popravaka. Dva su nova proizvoda: pomada za obrve i lagani stain tekući ruž za usne, uz 6 novih nijansi sjenila za oči u olovci. Formule su lagane i ne isušuju ni usne niti osjetljivu kožu kapaka.

Power Stay pomada za obrve

Power Stay pomada za obrve kremaste je gel strukture koja lako puni, oblikuje i definira obrve. Omogućava da same gradimo izgled obrva, od prirodnog do dramatičnog. 24-satna vodootporna formula lako se nanosi prilagođenom četkicom, a ova pomada je dostupna u četiri nijanse.

Power Stay kolekcija makeupa brenda Avon | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

Kako nanijeti pomadu za obrve? Na četkicu uzmi manju količinu pomade i prvo definiraj izgled obrva, počevši od nosa prema van. Zatim ispuni obrve: za prirodniji izgled ispunjavati laganim dodirom krajeva četkice, a za dramatičniji oblik koristiti cijeli vrh četkice. 

Power Stay Lip Stain ruž

Lip Stain tekući ruž za usne posebno je trendy, svakako će ga iskušati zaljubljenice u novitete iz svijeta šminkanja. Takozvana stain (mrlja) formula razlikuje se od tradicionalnih ruževa jer je prozirnija, laganija te prirodnije izgleda na usnama, no pigmentacija je jača nego ako koristimo balzam za usne u boji. Ne isušuje usne, ne preslikava se ni ne razmazuje, a daje satenski mat efekt srednje pokrivnosti. Ruž je dostupan u predivnih 8 nijansi. 

Power Stay kolekcija makeupa brenda Avon | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

Kako nanijeti ruž? Možeš se poigrati i nanositi u slojevima te tako sama odrediti stupanj pokrivnosti i intenzitet boje.

Power Stay sjenilo za oči u olovci

Tu je i već dobro nam poznato Power Stay sjenilo za oči u olovci, postojane kremaste formule koja klizi po koži i ostavljajući pigmentiranu, intenzivnu boju. Lako se i precizno nanosi, vodotporno je te dostupno u 12 nijansi, od kojih i šest novih.   

Power Stay kolekcija makeupa brenda Avon | Autor: Pr/Wondaleaf Pr/Wondaleaf

Kako nanijeti? Nanosi ga izravno s olovke, a ako je potrebno razmaži prstima ili četkicom za sjenilo. Koristiti se može kao sjenilo za oči, olovka za oči ili oboje. Isprobaj poseban look tako da dodaš kontrastnu boju uz liniju trepavica.

Misliš da neće trajati? Bilo da trčiš, provodiš cijeli dan u uredu, izlaziš s frendicama ili nosiš masku... ova je šminka postojana. Testiraj! Probaj i povjeruj po cijeni od samo 54,90 kuna za sve osim pomade za obrve koja košta 59,90 kuna, u Avon katalogu za listopad. 

Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

 

Photo: Pr/Wondaleaf

Komentari 0