Beauty

Rosal serum i fluid za njegu lica nagrada je koju želiš osvojiti! Glasuj!

  • Vikend je pred nama, tempo se usporava, ali mi s našim natječajem Value4Money grabimo punom parom naprijed!
  • Tako ti omogućujemo da i ovaj vikend započneš na sjajan način – osvajanjem Rosal paketa za njegu lica
  • I nećemo ti uopće oduzeti puno dragocjenog vremena, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od statusa dobitnice!

Naša sreća sve je veća kako naše drage čitateljice osvajaju vrijedne proizvode iz beauty svijeta, ali ne brini…naš natječaj Value4money nastavlja se i baš tebi može omiljeni petak učiniti još boljim! Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje i poslati nam odgovor na zadano pitanje. I nema zime! Uz malo sreće, možeš postati dobitnica Rosal pakta za njegu lica: Rosal fluida za lice s vitaminom C i Rosal [probiotic S.O.S.] seruma za njegu lica koji će tvoju kožu zaštiti i od hladnoće na najbolji mogući način. 

Rosal fluid za lice s vitaminom C

Fluid za lice jedinstvene je lagane teksture te moćnog učinka za ujednačavanje tena. Sadrži kompleks prirodnih sastojaka snažnog antioksidativnog djelovanja. Među njima se posebno ističu vitamin C i tokoferol, derivat vitamina E, a tu su i dva sastojka dobivena iz riže: orizanol i rižino ulje. Formula je potpomognuta hemiskvalanom, inovativnim, prirodnim i nekomedogenim emolijentom koji štiti kožu od isušivanja i pruža joj svilenkastu mekoću. Fluid je namijenjen svim tipovima kože te se može koristiti kako u dnevnoj, tako i noćnoj njezi. Dio je Rosalove 'clean beauty' linije koja promiče izbjegavanje korištenja „sumnjivih 6“ sastojaka: silikona, eteričnih ulja, parfema/umjetnih mirisa, bojila, SLS, SLES, ALS i kemijskih filtera za zaštitu od sunca.

 | Autor:

Rosal [probiotic S.O.S.] serum za njegu lica

Ovaj inovativni probiotički serum obogaćen je hijaluronskom kiselinom i skvalanom za obnovu, hidratizaciju i gipkost kože. Stimulira metabolizam kože, čime se koža lakše opire štetnim vanjskim čimbenicima i starenju, a svakodnevnom primjenom ona poprima svjež, mladolik i blistav izgled. Njegov moćan sastav: probiotik, hijaluronska kiselina i niacinamid jaka su tri igrača koja dokazano čine kožu boljom. Probiotici štite, obnavljaju i ujednačavaju ten te koži pružaju blistavost, dok niacinamid štiti kožu od oštećenja uzrokovanih okolišem te poboljšava razinu vlage u koži smanjujući prve znakove starenja. Serum je pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, a odlikuje se laganomteksturom koja se brzo upija.

 | Autor:

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

A donosimo ti i imena sretnica koje su osvojile nagrade u proteklom tjednu: 

6.11. Vesna Fijerovant
7.11. Tanja Kiš
8.11. Ena Marinovic
9.11. Ivana Hrgović
10.11. Ljubica Baranašić
11.11. Katarina Bošnjak
12.11. Maja Barić

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0