Beauty 17. rujna 2013.

Rita Ora i Rimmel lansiraju zajedničku kolekciju

Rimmel i Rita Ora, hit glazbenica koja je osvojila London, lansirat će novu make up kolekciju. Jedinstvenim osjećajem za britanski stil Rita Ora donosi glamur brendu svojom novom must have kolekcijom.

Svojim izgledom koji poput magneta privlači medije Rita Ora će s Rimmelom London osmisliti kolekciju inspiriranu trendi bojama za sljedeću sezonu koja će u parfumerijama biti dostupna u veljači 2014. godine. Rita je vođena svojim urođenim instinktom. Inspiriraju je zvukovi, život, muzika, boje i zabava. Njezin osjećaj za stil je odraz njezinih londonskih korijena, dinamičan i promišljen, miks modne piste i ulične mode.

Ritu su na vrh top ljestvice doveli hitovi 'Hot Right Now', 'RIP' i 'How We Do (Party)'. Njezin prvi album „Ora“ objavljen je nedugo nakon što je bila na vrhu britanske top ljestvice i postigao je veliki međunarodni uspjeh. Svijet željno očekuje izlazak njezinog drugog albuma.

„Oduvijek sam voljela Rimmel i jako sam uzbuđena što mogu raditi s tako cool brendom. Apsolutno sam opsjednuta šminkom i hrabra sam s bojama pa kad mi se pružila prilika da s Rimmelom napravim svoju kolekciju bilo je to poput ostvarenja sna“, rekla je Rita Ora.

 | Autor:

Govoreći o ovom novom partnerstvu, Johanna Businelli, starija potpredjednica Global Marketing Coty Beauty dekorativne kozmetike, izjavila je:

Vrlo smo uzbuđeni ovom novom suradnjom s Ritom Orom. Ona je mlada, svježa, na pragu velike međunarodne karijere i sigurni smo da će donijeti puno kreativnosti i užitka Rimmel brendu.“

„Rita je prava londonska djevojka. Njezine su pjesme nadahnute ulicama Londona kao što i Rimmel inspiraciju za svoje proizvode nalazi u looku s londonskih ulica“, navodi potpredsjednik Global Marketinga Rimmel, Friedemann Schmid. „Ovom novom kolekcijom kombiniramo vibracije s londonskih ulica i Ritin osebujan stil. Radujemo se što ćemo zajedno uživati u jedinstvenom rezultatu“.

Komentari 0