Beauty
1/8

Riješite probleme sa svojim vlasištem

Imate li problema s prekomjernom prhuti, masnom kosom ili osjetljivim vlasištem? Sada možete riješiti sve probleme pomoću profesionalne linije njege vlasišta Schwarzkopf Professionala.

Zdravo vlasište ključno je za prekrasnu kosu. Stoga, Schwarzkopf Professional predstavlja svoju stručnu liniju za osjetljiva, masna ili vlasišta sklona prhuti: novi BC Scalp Therapy. Inspiracijom u tehničkim naprecima i opsežnim istraživanjima provedenim u laboratorijima Schwarzkopf Professionala, formulirana je cjelovita linija proizvoda visokih performansi čija je svrha borba protiv glavnih problema vlasišta.

 | Autor:

BC Scalp Therapy je linija koja hrani vlasište te pojačava ljepotu kose iznutra. Ova linija kosi i vlasištu osigurava hranjive sastojke potrebne za optimalno zdrav izgled kose. Linija bez silikona uključuje tri različita šampona i Control fluid koji će biti dostupni u salonima Schwarzkopf Professionala od rujna 2013.

Nutritive-Balance Complex u novoj BC Scalp Therapy liniji donosi proizvode s novim formulama bez silikona koja kombinira esencijalne nutritivne vrijednosti s antibakterijskim sastojcima kako bi opskrbili vlasište s potrebnim tvarima da ostane  zdravo i uravnoteženo. Formula sadrži glicerin, pantenol, vitamin B i snažne aminokiseline kao što su glycin, arginin, prolin i valin. “Pravilna kombinacija ovih sastojaka omogućuje nam da se borimo protiv specifičnih problema vlasišta. Formula jača tvari koje se prirodno pojavljuju u zdravom vlasištu; barijera kože je osnažena, a vlasište je održano glatkim, elastičnim i manje osjetljivim”, objašnjava Dr. Elisabeth Poppe, voditeljica međunarodnog razvoja proizvoda u Henkel Beauty Care Haircare.

Sensitive Soothe šampon (200 ml, 78 kn)
Uzrok problemu svrbeži, zatezanja i crvenila mogu biti agresivni tretmani koji isušuju vlasište. Ovaj blagi šampon s taurinom i esencijama aloe nježno čisti kosu, osvježava i umiruje vlasište bez otežavanja kose. Osim umirivanja osjetljivog vlasišta, ovaj šampon obogaćen je ugodnim mirisom bergamota, ljiljana i intenzivnim mirisom zelenog voća koji pomažu u opuštanju osjetila.

 | Autor:

Dandruff Control šampon (200 ml, 78 kn)                     
Pojava prhuti uobičajen je proces obnove vlasišta, no učestalo i prekomjerno pojavljivanje prhuti zahtjeva odgovarajuću njegu. Formulacija ovog šampona za sve tipove kose s cinkovim piritonom i limunskom travom, pomaže uravnotežiti vlasište sklono prhuti, čisti ga te nježno uklanja vidljivu prhut. Šampon je upotpunjen mirisom svježeg citrusa i notama limunske trave.

 | Autor:

Dandruff Control Fluid (100 ml, 90 kn)
Fluid protiv prhuti s kompleksom hranjive ravnoteže i ekstraktima limunske trave pojačava antibakterijski efekt šampona protiv prhuti, te je zaista cjelovit proizvod. Nanosi se nakon pranja na vlasište i ne ispire se. Ako se koristi redovito pomaže u sprječavanju ponovne pojave prhuti, te kao šampon, prikladan za sve tipove kose.

 | Autor:

Deep Cleansing šampon (200 ml, 78 kn)        
Pojava masnog vlasišta krije se u pretjeranom lučenju sebuma. Dobro osmišljena njega masne kose počinje s pažljivo odabranim šamponom i rutinom pranja. Deep Cleansing šampon s ekstraktima mentola za masna vlasišta ne samo da uklanja masnoće i ostatke, već je i savršena priprema za buduće tretmane, te ima 24-satni efekt zaštite od sebuma. Čist, revitalizirajući i osvježavajući miris podsjeća na miris svježe ubrane mente.

 | Autor:

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0