Beauty

Revolucioniranje ljepote: Ana Kričković zvijezda je prve Lauris Pharm kampanje

Lauris Pharm, inovativni brend preparativne kozmetike, s ponosom predstavlja svoju prvu kampanju s prelijepom Anom Kričković, direktoricom Poliklinike Optical Express u Hrvatskoj.

"Nismo ni trenutka dvojili oko toga koga želimo kao zaštitno lice Lauris Pharm kozmetike, iako nam je bilo vrlo izazovno nagovoriti Anu na snimanje," podijelila je Monika Jagić, direktorica Lauris Pharm Hrvatska. Istaknula je da Ana Kričković personificira ideal 'Lauris žene'.

 | Autor: Marko Gregurić/STAV studio Marko Gregurić/STAV studio

"Ana je ne samo izuzetno lijepa poslovna žena i majka, već i osoba koja zrači prirodnom elegancijom. Živi život pun izazova, balansirajući između roditeljstva tinejdžerke i profesionalnih obveza, što je čini idealnom ambasadoricom za Lauris Pharm 8.10 kolekciju. Ova kolekcija pruža izuzetne rezultate uz minimalno vremena potrebnog za njegu - tek nekoliko minuta ujutro i navečer," naglasila je Monika Jagić.

Ana Kričković je pak, unatoč svojim obavezama i gustom rasporedu, ipak pronašla vremena za snimanje kampanje budući da je riječ o proizvodima koje i sama koristi i kojima vjeruje jer i osobno poznaje stručnjake iz područja medicine, dermatologije i biokemije koji stoje iza projekta Lauris Pharm kozmetike.

Ova inovativna 8.10 kolekcija predstavlja prvi tehnološki korak na domaćem tržištu, nudeći formulaciju koja omogućuje hijaluronskoj kiselini prodor u dublje slojeve kože, ostvarujući zapanjujuće i dugotrajne rezultate. Prilagođena je svim tipovima kože, čak i najosjetljivijima, postavljajući nove standarde u njezi kože.

 | Autor: Marko Gregurić/STAV studio Marko Gregurić/STAV studio

Pridružite se Lauris Pharm-u u ovoj uzbudljivoj avanturi, u kojoj Ana Kričković personificira esenciju ljepote, samopouzdanja i učinkovitosti u 8.10 kolekciji. Iskusite spoj tehnologije i ljepote kao nikada prije, jer Lauris Pharm vjeruje da ljepota treba biti pristupačna i dugotrajna.

 | Autor:

Model: Ana Kričković
Fotografije: Marko Gregurić/STAV studio
Makeup: Monika Maček
Kosa: Perman koncept
Produkt fotografije: Stanislav Kostić

Photo: Marko Gregurić/STAV studio

Komentari 0