Beauty 15. srpnja 2013.

Revolucionarne teksture u njezi tijela

1/8

Nivea predstavlja prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nova generacija proizvoda sadrži jedinstvenu formulu za njegu koju aktivira voda - nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u mokru kožu, koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom.

Istraživanja pokazuju da čak 43% žena ne koriste losion ili mlijeko za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti na koži. Inovativna linija Nivea In-Shower regeneratora za tijelo rješava ta dva problema - nanose se još za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i ljepljivog osjećaja na tijelu. Fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu nakon brisanja ručnikom.

 | Autor:

“To je proizvod koji omogućuje jednostavni način hidratiziranja kože tijekom tuširanja. Osmišljen je za uporabu nakon gela za tuširanje ili sapuna, a pruža koži osjećaj hidratacije i svilene mekoće čak i nakon brisanja ručnikom. Nivea In-Shower regenerator za tijelo dostupan je kao Nivea In-Shower losion za tijelo, namijenjen normalnoj koži te kao Nivea In-Shower mlijeko za tijelo, namijenjeno suhoj koži”, objasnila je Sabine Schulz iz Niveinog odjela za Istraživanje i razvoj novih proizvoda za njegu tijela.

Regenerator za tijelo je idealan za osobe koje nemaju puno vremena i trebaju brzinska rješenja, posebno kada je u pitanju ljepota. Nivea In-Shower regenerator za tijelo može se lako uklopiti u postojeće navike tuširanja bez potrebe za čekanjem da se losion ili mlijeko osuše nakon uporabe.

 | Autor:

Uporaba Nivea In-Shower regeneratora je jednostavna I brza – od ulaska pod tuš do oblačenja dovoljna su samo četiri koraka:

  • Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
  • Nanesite Nivea In-Shower mlijeko ili losion za tijelo na još mokru kožu.
  • Isperite Nivea In-Shower mlijeko ili losion za tijelo toplom vodom.
  • Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući - bez ljepljivog osjećaja na koži!

 | Autor:

Tekstura Nivea In-Shower regeneratora za tijelo se aktivira vodom i odmah se upija u kožu. Ostavlja hranjiv i njegujući sloj na površini kože bez osjećaja ljepljivosti. In-Shower regenerator dostupan je u obliku losiona I mlijeka.

Nivea In-Shower losion za tijelo

Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja - nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

 | Autor:

Preporučena maloprodajna cijena (250ml) je 30,00 kn

Nivea In-shower mlijeko za tijelo

Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke Nivea In-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.

 | Autor:

Preporučena maloprodajna cijena (250ml/400ml) je 30,00 kn/43,00 kn

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0