Beauty

Revolucionarna tehnologija proizvoda koja se prilagođava svakoj kosi

Svi želimo savršenu frizuru kao iz salona, a uz minimalno oštećenje kose. Znamo kako to postići!

Svaka kosa ima svoje potrebe

Baš kao i koža, svaka kosa je drugačija i ima svoje specifične potrebe. Tako svakoj kosi neće pristajati jednako ošišana frizura, kao ni jednak način stiliziranja. Treba joj pristupati individualno i pružiti joj personaliziranu njegu. Većina i dalje ne stilizira kosu kod kuće na ispravan način. Koristimo pogrešne proizvode i možda ne znamo uvijek odgovarajuće tehnike korištenja proizvoda. Naravno, ne zaboravimo istaknuti da smo svi uvijek u potrazi za brzim i efikasnim rješenjima za stiliziranje kose. Ono što nam svima treba je  proizvod koji štedi vrijeme, a istovremeno neće uništiti našu kosu. Želimo proizvod s kojim ćemo kod kuće brzo i jednostavno napraviti frizuru kao da smo upravo izašli iz frizerskog salona.

Revolucionarna tehnologija Remington ProLuxe You linije proizvoda

Remington PROluxe You® asortiman proizvoda za oblikovanje kose, koji uključuje sušilo za kosu, uređaj za ravnanje kose i styler, namijenjen je svakoj specifičnoj kosi, uz personalizirani pristup.

Njegova inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose – pa nam omogućuje postizanje rezultata koji traju cijeli dan. Korištenjem ovih proizvoda postižemo personalizirano stiliziranje koje našoj kosi omogućuju postizanje savršene frizure pri svakom korištenju. 

Maksimalnim zagrijavanjem do 185 stupnjeva kosa je maksimalno zaštićena  

Za postizanje savršeno ravne, zaglađene kosu, Style Adapt Proluxe You Adaptive uređaj za ravnanje postaje „pametniji“ svakom upotrebom. Maksimalnim zagrijavanjem do 185 stupnjeva senzor uzduž grijaćih ploča očitava temperaturu kose 2500 puta tijekom svakog oblikovanja.
Upoznaje tip kose i tehniku koju koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju.

 | Autor: Remington Remington

Proizvod koji pamti što našoj kosi treba

Za savršene kovrče, tu je  PROluxe You™ Adaptive Styler. Njegova inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu prema potrebama svake specifične kose – pa je moguće postići cjelodnevne kovrče profesionalne kvalitete s maksimalnom zaštitom kose. Upoznaje tehniku stilizranje, pohranjuje je te tokom svakog idućeg stiliziranja nudi personaliziran pristup i rezultat. Svi koji smo isprobali ove proizvode, imamo raličite tipove kose, od ravne i tanke do bujne s kovrčama. Uređaj je ispunio naša očekivanja jer je svakoj kosi prilagodio temperaturu, način rada i dao nam zaista vrhunske rezultate.  

 | Autor: Remington Remington

Za volumiziran izgled kose čiji smo fan, naročito u ovo blagdansko vrijeme, odabrali smo  PROluxe You™ Adaptive grijanu četku. Njezina inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama svake kose, čime pomaže u kreiranju voluminozne i lepršave frizure profesionalne kvalitete koja će trajati cijeli dan.S obzirom na količinu domjenaka, druženja i svega što nam prosinac donosi, ovo je idealno vrijeme kada želimo da nam koa izgleda bujno i glamurozno, a ovaj proizvod položio je test i ispunio sva naša očekivanja.

 | Autor: Remington Remington

Sve Remington proizvode možete pronaći u Elipsu, a sve dodatne informacije o proizvodima na službenom Remington webu.

Photo: Remington