Beauty

Revolucionarna formula BIOBAZA NUTRIKOZMETIČKOG tretmana za rast i jačanje kose

Biobaza predstavlja novi proizvod u svojoj Hair liniji – Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose s *inovativnim sastojkom, klinički dokazanog djelovanja, koji stimulira rast kose, povećava njezinu gustoću i smanjuje njezino ispadanje.

Biobaza je svoju Hair liniju za njegu kose proširila s jednim inovativnim proizvodom – Nutrikozmetičkim tretmanom za rast i jačanje kose, a koji se sastoji od prirodnog eliksira (seruma) za njegu vlasišta i dodatka prehrani (kapsula) s idealnim omjerom vitamina i minerala za 40-dnevni ciklus obnove i poticanja rasta kose te revitalizaciju kože. Prirodni eliksir za vlasište sadrži aktivni sastojak – *Redensyl, u potpunosti razvijen i klinički ispitan u Švicarskom laboratoriju.

                                                       | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Biobaza Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose dostupan je u dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199,90 kuna.

Redensyl je kozmetički sastojak koji unaprjeđuje matične stanice te aktivira brzinu rasta vlasi. Djeluje na matične stanice folikula kako bi se uravnotežio prirodan ciklus rasta i obnove kose te štiti stanice od odumiranja.

Klinička studija s Redensylom obuhvatila je 26 volontera s 3. i 4. stupnjem alopecije, a podaci nakon 84 dana ispitivanja pokazuju sljedeće rezultate (kod 85% zadovoljnih ispitanika):

  • rast između 10 000 i 28 200 novih vlasi (=3 ciklusa transplantacije kose)
  • bolju kvalitetu kose
  • veću gustoću kose
  • smanjenje ispadanja kose

Osim Redensyla, prirodna, nemasna i brzoupijajuća formula Eliksira za vlasište obogaćena je ekstraktom koprive koji pomaže ojačati korijen kose, ricinusovim uljem koje njeguje i ulje mente koje smiruje nadraženo vlasište. Eliksir se preporučuje koristiti svakodnevno uz dodatak prehrani – kapsule, koje sadrže koktel visokokoncentriranih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena koji doprinose održavanju normalne kose; bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose; vitamina C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena; vitamina B2 i nikotinamida koji doprinose održavanju normalne kože.

Za najbolje rezultate, kombinacija kapsula i Eliksira iz Biobaza Nutrikozmetičkog trtmana, preporučuje se koristiti uzastopno tri mjeseca.
 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0