Beauty
Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila 1/12 Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila

Revolucija u ljepoti usana: Zakoračite u svijet vinila

Tekući ruž Vernis À Lèvres Vinyl Cream svojom paletom od 12 predivnih nijansi unijet će boje u tmurne jesenske dane

Vratimo se u 2012. godinu kada je dekorativna kozmetika za usne doživjela povijesni trenutak. S proizvodom Vernis À Lèvres, YSL Beauté je ponudio kombinaciju postojane mazalice za usne (lip stain), sjajila visoke blistavosti i ruža intenzivne boje; ukratko: postojanu boju i sjaj s efektom laka. Time je započela revolucija u ljepoti usana.

Tri godine kasnije, Vernis À Lèvres Pop Water predstavio je novi odvažan korak u pogledu teksture. Usne su dobile veo vodeno blistavog sjaja, uz impresivno postojanu i providnu boju.

Sada nam YSL Beauté predstavlja novu teksturu koja još više oduševljava. Neopisivo odvažna, ludo cool i optimalna u svakom pogledu. Vernis À Lèvres Vinyl Cream vinilni je svijet za sebe koji donosi sasvim novu dimenziju.

 | Autor: arhiva arhiva

Ugodan je poput kreme i sjajan poput vinila. Ova jedinstvena kombinacija mazalice za usne, ruža i sjajila dolazi u nevjerojatnom broju nijansi.

Odvažan. Jednostavno neodoljiv. Neustrašiv i slobodan poput same YSL žene, Vernis À Lèvres Vinyl Cream pulsira zagonetnom ženstvenošću. 

 | Autor: arhiva arhiva

Priuštite svojim usnama radikalno drugačiji i futuristički izgled. Pripremite se za #PLAYTHEVINYL.

Tajna proizvoda Vernis À Lèvres Vinyl Cream, novog kultnog 'oružja' namijenjenog svim odvažnim ženama koje se ne boje izraziti svoj stav inovativnim makeupom, krije se u njegovoj formuli: jedinstvenoj kombinaciji dviju formulacija s različitim učincima.

Pulsirajuća baza sadrži sastojke slične onima koji se koriste u proizvodima za njegu kože. Ceramidna struktura savršeno odgovara strukturi kože, pružajući usnama jedinstvenu njegu. Postojana i ugodna kremasta tekstura u trenu će zaplesati po površini usana.

Gornji je sloj kombinacija pigmenata koji obavijaju usne zaigranom, čistom i postojanom bojom. Zapljuskuje ih osvježavajući val koji u svaki kutak donosi vinilno sjajnu i prodornu, buntovničku boju.

 | Autor: arhiva arhiva

U trenu zaglađuje, hidratizira i usavršava. Kremasti vinilni sjaj pokriva sve konture, otkrivajući besprijekorno namazane usne.

Uz kolekciju dolazi novi, avangardni aplikator. Oblik je inspiriran profinjenim dijamantom, a sitne brazde uranjaju u formulu. Nježno klizi po usnama, uz maksimalnu preciznost nanošenja prilikom oblikovanja putenih linija koje redefiniraju siluetu usana. 

Zakoračite u svijet vinila. Osvojite sve oko sebe neodoljivim usnama. Top listu 12 magnetično privlačnih nijansi proizvoda Vernis À Lèvres Vinyl Cream, iznimno ugodne kremaste teksture i provokativnog vinilnog sjaja potražite u galeriji.

Photo: arhiva

Komentari 0