Beauty

Razmazi se DOVE poklon paketom od kojeg te dijeli samo nekoliko klikova!

  • Ovakva bogata nagrada izvući će ti smješak na lice; Dove paket sadrži 5 sjajnih proizvoda za njegu!
  • Value4Money: beauty natječaj je u tijeku pa glasuj i osvoji ovaj genijalan poklon paket
  • Požuri, tek te nekoliko klikova i malo sreće dijeli od proizvoda uz koje će tvoja koža blistati, a ti neodoljivo mirisati!

Naš Value4Money: beauty natječaj svaki dan može učiniti boljim! Ti samo trebaš 'svratiti' ovdje i zatim glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje čime ulaziš u izbor za dnevnu nagradu. Danas je to raskošni poklon paket koji uključuje Dove Deo Original spray (150 ml), Dove Deo Original stick (40 ml), Dove Shower Gel Deepy Nourishing (250 ml), Dove Body Milk Essential Nourishment (250 ml) i Dove Shampoo Intensive Repair (400 ml).

Svima nam je nezamislivo krenuti u novi dan bez dezodoransa pod pazuhom jer znojenje sa sobom donosi brojne neugodne scenarije koje pošto poto želimo izbjeći. Dove Deo Original spray nudi do 48 sati zaštite od znojenja, a kako je obogaćen s ¼ Dove hidratantne kreme koja pruža njegu koži, ostavlja pazuhe mekima i glatkima. Ako se pitaš što osigurava trajnu svježinu, otkrit ćemo ti da Dove Original antiperspirant u spreju ima blagi miris koji pomaže da se osjećaš svježe i čisto cijeli dan. Ukoliko preferiraš antiperspirant u sticku, dobra vijest je da te u poklon paketu očekuje i Dove Deo Original stick.

Ništa se ne može usporediti s dugim tuširanjem ili kadom punom vruće vode na kraju napornog dana. Hranjivi gel za tuširanje Dove Deeply Nourishing je kao stvoren za trenutke opuštanja. Uklonit će sve nečistoće s vaše kože, nahraniti je, hidratizirati i ostaviti baršunasto mekom na dodir.
Poklon paketu razveselit će se i tvoja kosa. Dove Intensive Repair šampon za kosu posebno je osmišljen za potrebe oštećene kose. Prodire duboko u vlakna kose gdje ih postepeno njeguje i hrani. Zahvaljujući Smart Damage Repair tehnologiji, pametno cilja i pomaže popraviti svakodnevna oštećenja. 

Dove Essential Nourishment mlijeko za tijelo posebno je osmišljeno za potrebe izrazito suhe kože. Sadrži posebnu formulu koja duboko hidratizira i njeguje kožu ostavljajući je baršunasto glatkom i svilenkastom. Dove Essential Nourishment mlijeko za tijelo obogaćeno je Nutri DUO kompleksom koji vlaži površinu kože do 24 sata uz predivan blagi miris.

Odigraj nagradni natječaj ovdje i ne zaboravi glasati za svoj beauty favorit u svim kategorijama, jer je to preduvjet za osvajanje nagrade.

Photo: Promo

Komentari 0