Beauty

Put do poklona u vrijednosti 429 kn nikada nije bio lakši!

Srijeda je navodno najdepresivniji dan u tjednu. Uspomene na prethodni vikend već su daleko, a budući vikend još se niti ne nazire. Znamo kako se osjećaš pa smo ti pripremili divan poklon paket u vrijednosti 429 kn!

Ovu depresivnu i maglovitu srijedu uljepšat ćemo ti jednim ludo dobrim poklonom, u vrijednosti čak 429, 50 kn! On se, naime, sastoji od 3 fantastična dijela,a put do njega uistinu je prava sitnica! Prvi dio paketa  je e.l.f Cosmetics Poreless Face Primer uz kojeg tvoje fotke ne treba provlačiti kroz filtere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by © Farah Haris (@farahharis1) on

On popunjava proširene pore i ostale nepravilnosti na koži te kao rezultat dobivate besprijekornu, glatku podlogu koja će ostatak make upa duuugo održati postojanim. Osim toga, ovaj primjer sadržava i njegujuće sastojke poput ulja čajevca koje je poznato po svojim antibakterijskim svojstvima, kao i vitamine A i E koji su izvrsni za njegu i zaštitu kože. Drugi dio poklona je The Balm Mary-Lou Manizer, proizvod koji je posljednjih godina pravi imperativ u svijetu highlightera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by theBalm cosmetice Romania (@thebalmromania) on

U njegovoj pin up kutijici krije se malo multitasking čudo koje možete koristiti kao highlighter, sjenilo ili shimmer. Način na koji raspršuje svjetlost umanjuje vidljivost borica, tamnih mrlja i nepravilnosti na koži te čini da koža izgleda zaglađenija i mladolikija, darujući joj suptilan sjaj. Kao šlag na torti, u ulozi trećeg poklona pojavljuje se The Balm Bahama Mama bronzer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ananya (@onion_glorified) on

Njegova tekstura svilenkasta je i savršena na dodir, savršeno se blenda i u potpunosti se stapa s kožom. Zbog svog potpuno mat finisha, osim kao bronzer, savršeno služi kao puder za konturiranje, sjenilo za oči ili, pak, proizvod za popunjavanje obrva.   | Autor: miss7 miss7 Dakle, pripremili smo ti savršenu podlogu za jesensku make up igru! I prilično ju je lako osvojiti. Naime, sigurno već znaš za naš Value4Money beauty natječaj. Njegov je cilj izabrati proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi ovim vrijednim poklon paketom. 

Photo: miss7

Komentari 0