Beauty
Prednosti Pulse Shake sokova Prednosti Pulse Shake sokova Prednosti Pulse Shake sokova

Pulse Shake sokovi inovativna su alternativa svježe cijeđenih sokova iz sokovnika

Živimo u doba kada tražimo zdraviju prehranu te je izraženija ekološka svijest kojom želimo smanjiti prekomjerno bacanje voća i povrća. Ovaj trend postaje sve izraženiji kako se ljudi sve više informiraju o utjecaju hrane na okoliš i shvaćaju da bacanje hrane nije samo ekonomska, već i ekološka katastrofa. Pulse Shake se pojavljuje kao inovativna alternativa svježe cijeđenih sokova iz sokovnika. Pulse Shake napici, izrađeni su od liofiliziranog voća i povrća i nude niz prednosti koje ih izdvajaju kao prvi izbor za zdrav životni stil.

 | Autor:

Liofilizacija: očuvanje prirodnih okusa i hranjivih tvari

Ključna prednost Pulse Shake napitaka leži u njihovoj izradi postupkom liofilizacije. Ovaj proces omogućava uklanjanje vode iz voća i povrća pri niskim temperaturama, čime se očuvaju okusi, boje i što je najvažnije – hranjive tvari. Liofilizacija čuva gotovo 98% hranjivih tvari, osiguravajući da svaki gutljaj Pulse Shake-a bude ispunjen esencijama voća i povrća.

Smanjenjem otpada hrane doprinosimo očuvanju okoliša

Velike količine voća i povrća često završe u smeću zbog estetskih nedostataka ili prekomjernog uzgoja. Iako ni kod kuće nismo potpuno nevini! Koliko puta Vam se je već desilo da ste kupili voće i povrće i zaboravili na njega, sve dok ga niste pronašli gnjilog? Korištenjem liofiliziranih sastojaka Pulse Shake, smanjujemo bacanje hrane a time štedimo novac i štitimo okoliš.

 | Autor:

Raznovrsnost i hranjive vrijednosti

Pulse Shake trenutno nudi tri različita napitka, svaki s jedinstvenim prednostima:
Living Juice Blend prava je „bomba“ vitamina C s impresivnih 377 mg prirodnog vitamina C iz acerole u samo jednoj vrećici. Ovaj napitak kombinira sinergiju maline, jabuke, cikle, celera i kurkume, pružajući Vam osvježavajući i hranjiv eliksir za jačanje imunološkog sustava. Ovaj je napitak kao stvoren za podizanje Vašeg tijela kada Vam je potrebno buđenje i energija.
Detox & Cleanser Blend nije samo osvježavajući napitak, također pomaže u regulaciji tjelesne težine i potiče čišćenje organizma. Sastojci uključuju jabuku, indijsku smokvu, zelenu šljivu, noni i koprivu, čineći ga idealnim izborom za one koji žele očistiti svoje tijelo.
Proteins & Omega Smoothie – ovaj napitak nije samo ukusan, već i nutritivno bogat. Sadrži bjelančevine iz konoplje, graha, zelene banane i chia sjemenki, zajedno s biljnim izvorima omega 3 masnih kiselina i vlakna iz kokosa. Ovaj napitak može zamijeniti obrok, što ga čini savršenim izborom za one koji vode aktivan životni stil, bilo nakon treninga ili kao brzu i zdravu užinu kada nemaju vremena za obrok.
Pulse Shake je brend koji donosi revolucionarne promjene u svijetu sokova. Njihovi napici od liofiliziranog voća i povrća nude ne samo izvrsne okuse, već su izvor hranjivih tvari i podržavaju očuvanje okoliša. S raznolikim izborom napitaka, uključujući Living Juice Blend, Detox & Cleanser Blend i Proteins & Omega Smoothie, Pulse Shake nudi zdrave alternative koje će Vas oduševiti. Ako želite spojiti praktičnost, zdravlje i neodoljiv okus, Pulse Shake je pravi izbor.

 | Autor:

 

Photo: Pulse Shake

Komentari 0