Beauty 07. lipnja 2013.

Proslava dvije godine rada Poliklinike Milojević

Davor Puklavec/Pixsell.
1/9

Poliklinika Milojević pod vodstvom priznatog stručnjaka, estetskog liječnika Nikole Milojevića – miljenika domaćih zvijezda, u četvrtak, 6. lipnja je u zagrebačkom Velvet Cafeu, proslavila 2 godine uspješnog rada u Hrvatskoj.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Na veselom slavlju pojavili su se brojni Nikolini prijatelji, između ostalih i velike hrvatske zvijezde poput pjevača Tonyja Cetinskog, glumice Mile Elegović, manekenki Aleksandre Grdić i Antee Kodžoman, Ive Balaban i brojnih drugih koji su poznatom doktoru čestitali na uspjehu njegove Poliklinike. Slavlje nisu propustili niti stilist Boris Banović, Neven Ciganović, voditeljice Ivana Šundov i Vjekoslava Bach, pjevačica Sanja Doležal i mnogi drugi.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

Osim toga, Nikola je za uzvanike pripremio i nekoliko iznenađenja: uzvanici su imali priliku premijerno vidjeti kratke filmove o Poliklinici Milojević s hrvatskim sportskim zvijezdama u glavnim ulogama: Goranom Ivaniševićem i Ivom Majoli. Posebna poslastica ostavljena je kao šećer na kraju: Mila Elegović predstavila je svoju pjesmu Koka koja je posvećena baš doktoru Nikoli.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Davor Puklavec/Pixsell

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0