Beauty

Pronašli smo najbolje beauty poklone za Valentinovo

Valentinovo nam se bliži, a iako su cvijeće, čokolade i igračke sigurno najpopularniji pokloni, dobar kozmetički proizvod oduševit će svaku pravu ljubiteljicu beauty svijeta!

Jedan od najboljih poklona ovog Valentinova, prema našem mišljenju, kozmetika je našeg domaćeg beauty brenda – Skintegre

Svima je već poznato ime ovog brenda, a sigurni smo kako je Skintegra i prvi izbor svima koji žele kvalitetnu, visoko funkcionalnu kozmetiku stvorenu za zahtjevnu kožu. 

Integritet i zdravlje kože ovom su brendu na prvome mjestu – a akne, hiperpigmentacija, osjetljivost i prvi znakovi starenja njihov su izazov za koji nude najbolje kombinacije sastojaka koje zauzvrat daju vrhunski učinak na kožu. 

U mjesecu ljubavi, između 10. i 14. veljače, njihov asortiman možete na webshopu pronaći na 15% popusta uz kod LOVE15
Uz popust na cijeli asortiman uhvati najbolje od hrvatske kozmetike, a mi u nastavku izdvajamo naše Skintegra favorite za ovo zimsko razdoblje:

1. Úna

Ova iznimno obnavljajuća neutralna krema pogodna za suhu do vrlo suhu i osjetljivu kožu. 

 | Autor: Skintegra Skintegra

Bogata je nježnim emolijensima (trigliceridima i masnim kiselinama koji simuliraju naš prirodni lipidni film), ceramidnim prekursorima koji repariraju oštećenu barijernu funkciju kože, beta glukanom i pantenolom koji umiruju upalu (crvenilo i svrbež) te uljem repice koje sadrži balansirajuće omega 3 i 6 masne kiseline.

2. Hyperdew

Someone said glazed donut? Za ovaj trend koji je popularizirala Hailey Bieber odaberi Hyperdew leave on masku – on će zaisgurno hidratizirati vašu kožu, ujednačiti ton kože i balansirati proizvodnju sebuma. 

 | Autor: Skintegra Skintegra

Water-burst tehnologija Hyperdewa raspršuje hidratantne komponente u kožu pri nanošenju i omogućava superiornu hidrataciju dubinskim vezanjem vlage u kožu, a niskomolekularni emolijensi formiraju prozračni film koji vlagu zadržava u koži bez površinskog osjećaja težine.

3. Architect

Intenzivna serumska emulzija Architect bogata je antioksidansima i stvorena je za sve tipove kože koji žele tretirati akne, fotooštećenje (hiperpigmentaciju) i pojavu prvih znakova starenja (gubitak tonusa i bore). 

 | Autor: Skintegra Skintegra

Glavni djelatni sastojak Architecta je 1% bakuchiol, koji je funkcionalni biljni analog retinolu bez nuspojava koje retinoidi mogu izazvati na delikatnoj koži.

4. Spectra

Spectra je serumska emulzija koja skuži kao dnevna potpora i nježna antioksidativna zaštita za kožu kojoj je narušena barijera, ima iritacije, crvenilo i upalne smetnje. 

 | Autor: Skintegra Skintegra

Vizualno je atraktivna zbog ružičaste boje koja potiče od cijanokobalamina, poznatijeg kao vitamin B12, glavnog aktivnog sastojka Spectre koji umiruje, njeguje i štiti osjetljivu te netolerantnu kožu.

5. Eksfolijanti – Lumion i Clarion

Last but not least – jedni od najomiljenijih nam proizvoda za eksfolijaciju, to su Lumion i Clarion. Lumion je formuliran s kombinacijom 5% AHA (mliječne i glikolne) te 1.58% PHA kiselina (u obliku glukonolaktona), a ovaj tekući eksfolijant popravlja teksturu i otkriva zdraviji, svježiji ten. 

 | Autor: Skintegra Skintegra

Clarion ja moćni eksfolijant baziran na minimalističkoj formulaciji koja uključuje 4% glikolne kiseline, 2% salicilne kiseline te ekstrakte sladića, zelenog čaja i ružičastog žednjaka (pH 3.3). Ovaj je serum namijenjen za dubinskom pročišćavanje pora te popravljanje teksture i hiperpigmentacije na problematičnoj koži.

 | Autor: Skintegra Skintegra

Photo: Skintegra