Beauty
1/20

Proljetni look inspiriran dragim kamenjem

YSL je svoju proljetnu kolekciju posvetio dragom kamenju kao što su smaragd, kvarc i ametist. Ove raskošne boje su savršene za večernje izlaske.

 | Autor:

„Ružičasti kvarc, ametist, pirit, malahit, azurit, žad – sve ih krasi hipnotizirajuća ljepota. Kad ga uzmete u ruku, ovo drago kamenje raspršuje energiju i svjetlost poput galaksija. Kristalna čistoća i raskošno prelijevanje poput opala bili su polazna točka za kreiranje proljetnog looka 2013. Yves Saint Laurent Beauté. Duboko sam impresioniran prirodom u svim njezinim oblicima. Ona potiče uzvišene osjećaje i pruža mi neiscrpan izvor inspiracije, otkrivajući snagu života i moć kreativnosti. Priroda nudi raskošne boje s kojima se poigravam i kroz koje mogu izraziti svoju osobnost. Napetost i kontrasti boja: svaka kombinacija donosi jedinstvenu priču, otkriva stavove, stil i emocije. Svjetlost, pokreti, vibracije, moć i zavođenje: Saint Laurent žena sve to dočarava upravo bojama – magnetičnim bojama za proljeće 2013.“, otkrio je kreativni direktor Lloyd Simmonds.

 | Autor:

Drago kamenje fascinira svojom očaravajućom ljepotom i tajanstvenim moćima privlačenja. Proljetni look 2013. paleta je mineralnih i kristalnih boja, a inspiriran je blistavilom dragog kamenja. Odvažna Saint Laurent žena preuzima ovu čistu energiju i na umjetnički je način pretače u zavodljivost. Ten poput opala, oči ukrašene bojama kvarca i malahita, usne u boji granata, topaza ili rubina, nokti lakirani u nijansu žada. Za proljeće 2013., YSL žena igra zavodnicu s više lica. Osvaja treptajem oka u smoky nijansi azurita. Zamamna ljepotica poigrava se kontrastom boja.

„Nakon acid pop trenda u 2012., proljetni look 2013. donosi mirnije tonove. Želio sam paletu boja u pastelnim ali izražajnim, svježim i puderastim, gotovo mliječnim nijansama koje bih koristio za igru harmonijama u svrhu postizanja chic pariškog looka ili za kontrast koji će odražavati odvažan, rock stav“, istaknuo je Simmonds.

U kolekciji se nalaze kolekcionarska paleta sjenila s četiri boje, dvije nijanse lakova za nokte, dvije nijanse kremastih rumenila, tri boje dugotrajnog sjajila, dugotrajna olovka za oči, maskara i tri nijanse ruža za usne.

Kolekciju i cijene pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0