Beauty
boje lakova za proljeće

Ovih pet boja lakova za nokte ovog će mjeseca biti pravi hit u manikuri!

  • Proljeće nam je stiglo, a s njim i prilike za nove predivne manikure!
  • I dalje smo u potrazi za osvježavajućim i vibrantnim nijansama koje će zasjati na našim noktima, ali se oslanjamo i na provjerene klasike
  • Među bojama lakova za nokte koje vrijedi ovog mjeseca isprobati našli su se razni tonovi, od neutralnih smeđih do svjetlijih nijansi plave i ljubičaste!

Proljetni trendovi već su u punom zamahu, s novima koji pristižu i u beauty i u modnoj sferi. Možda najlakši za popratiti mogli bi biti mikro trendovi u manikuri, budući da boju na noktima možemo promijeniti lako i brzo, neovisno o tome radimo li svoju manikuru kod kuće ili u beauty salonu.

Tako smo danas odlučile izdvojiti nekoliko novih boja lakova za nokte koje možemo isprobati ovog mjeseca i na rukama i na nogama, a u naš izbor ušle su prekrasne nijanse tamnijih i svjetlijih tonova, od vibrantnih do neutralnih!

Ove prilagodljive boje jednako će dobro samostalno izgledati na noktima, ali i u kombinaciji s drugim bojama te kao naglasci u raznim motivima i detaljima poput cvjetića, točkica ili apstraktnih uzoraka i nail arta u našim proljetnim manikurama.

U nastavku donosimo pet boja lakova na nokte koji će posebno svježe izgledati u novim manikurama ovog mjeseca!

Svjetloplave nijanse hladnog tona na noktima

Sunčani i vedri proljetni dani su pred nama, a manikura koja će ih savršeno dočarati je i ona u plavim nijansama, baš poput neba! Svjetloplave nijanse mogu se nositi na mnoštvo načina, od čiste boje do kombinacije s motivima poput cvjetića ili točkica!

boje lakova za proljeće | Autor: Instagram @paintedbyjools Instagram @paintedbyjools Foto: Instagram @paintedbyjools

Raskošne smeđe nijanse manikure

Tamnije neutralne nijanse također su uvijek dobra opcija, a one smeđe lijepo će se uklopiti i u proljeće. Tonovi poput čokoladno ili karamela smeđe lijepo će na noktima izgledati i samostalno, ali i kao naglasci u kombinaciji s drugim bojama.

Svjetlucave chunky šljokice na noktima 

Šljokičasti nokti svakako će privući pozornost, a to ćemo apsolutno postići i s manikurom ukrašenom chunky komadićima šljokica, s nude bazom ispod, s kojom će sjaj šljokica još više doći do izražaja.

boje lakova za proljeće | Autor: Instagram @themaniclub Instagram @themaniclub Foto: Instagram @themaniclub

Peach nails, nokti boje breskve Možda vas zanima 'Peach nails': 15 ideja za manikuru s lakom boje breskve koje su popularne u proljeće 2024. Rubrika Beauty Beauty

Žuta manikura u nijansi cvijeta nevena

Žute nijanse nam često nisu na vrhu popisa želja za sljedeću manikuru, no i ova odvažna boja može biti iznimno nosiva u raznim nijansama, od nježnih pastelnih do onih vibrantnijih, poput ove u nijansi cvijeta nevena, kao okupane suncem!

Nježna lila boja manikure

Pastelne boje jednostavno su neizostavne u proljeće, a uz mint zelenu ili svjetloružičastu, još jedna idealna pastelna opcija za proljetnu manikuru je ona u lila nijansi. Ovaj osvježavajući svjetli ton ljubičaste lijepo će izgledati i na dužim i na kraćim noktima, a osim čiste boje, uvijek možemo isprobati i nešto drugačiju francusku manikuru, s ljubičastim umjesto bijelih vrhova.

boje lakova za proljeće | Autor: Instagram @iramshelton Instagram @iramshelton Foto: Instagram @iramshelton

Možda vas zanima Osim što dolazi u 8 predivnih nijansi, ovaj je lak spas za lomljive nokte koji stalno pucaju Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @matejanova

Komentari 0