Beauty

Profi trik: kako umjetne trepavice nositi 100 puta?

Umjetne trepavice nisu mala investicija, a pogotovo uložiš li u par onih brendiranih, načinjenih od prave dlake. No tko nas priječi da ih pokušamo sačuvati i upotrijebiti više puta?

Tko je umjetne trepavice nosio samo jednom?! Iako na svima piše da su za "jednokratno" nošenje, ljudski je pokušati ih što duže očuvati na životu. Pa to sve kod kuće i pokušavamo napraviti čisteći ih na različite načine i spremajući. Ipak, znaš li kako to rade profići?

Beauty mogulica Huda Kattan podijelila je s nama trik kako čisti svoje umjetne trepavice (a žena ima brend umjetnih trepavica - eto što ti je štedljivost!) i tako ih nosi još xy puta. Trebaju ti micelarna voda za osjetljivu kožu, blazinice, štapići za uši i pinceta. Prvo poskidaj ostatke ljepila pincetom, a zatim namoči dvije blazinice u micelarnu i ostavi umjetne trepavice između njih da se namaču. Nakon toga ih stavi na čistu, suhu blazinicu i namočenim štapićem za uši čisti redom dlake, potežući od vrha prema dolje - naravno, pažljivo! Trepavice zatim prebaci na novu suhu blazinicu i suhim štapićem za uši ponovi istu kretnju kao s mokrim. Na kraju, trepavice presavini nekoliko puta da im se vrati elastičnost, et voila - uštedjela si par!

Nije li ovaj trik genijalan?!

 

Objavu dijeli Huda Kattan (@hudabeauty)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0