Beauty 12. srpnja 2013.

Prirodna kozmetika Dr. Pasha od sada i u Hrvatskoj

1/12

Na hrvatsko tržište je stigla ručno izrađena prirodna kozmetika Dr. Pasha. Vodeći se sloganom 'Kad priroda pomaže ljepoti' kozmetika Dr. Pasha promovira zdrav način življenja korištenjem samo onog najboljeg iz prirode.

 | Autor:

Proizvodi se rade po tradicionalnim recepturama i svojim prirodnim komponentama vraćaju snagu te okrepljuju duh ostavljajući kožu mekom i svježom. Njega kože počinje sa prirodnim ručno izrađenim sapunima koji sa svojim hranjivim sastojcima djeluju blagonaklono na kožu, reguliraju pH kože, čiste je i njeguju.  Dr. Pasha sapuni napravljeni su ručno od najkvalitetnijih  sirovina po originalnoj recepturi. Ne sadrže umjetne boje niti kemijske sastojke. Svaki sapun ima posebnu namjenu i djelovanje, te pomažu u liječenju različitih promjena na koži, a cijena im se kreće od 12,99 kn do 47,49 kn.  Na našem tržištu dostupni su sapuni s mirisom lavande, ruže, limuna, argana te maka i cimeta.

 | Autor:

Od proizvoda za njegu lica i tijela dostupan je Zlatni melem, nezamjenjivi luksuzni balzam, koji djeluje na simptome problematične i osjetljive kože. Cijena melema je 69,99 kn.

 | Autor:

Prirodne aromaterapijske svijeće s mirisom lavande i šumskog voća ručno su rađene svijeće od organskih ulja i sojinog voska. Ono što Dr. Pasha svijeće čini drugačijim od ostalih je to što se mogu koristiti u masaži. Otopljeni prirodni vosak soje pogodan ja za masažu lica i tijela. Uz masažu svijeće djeluju aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Cijena svijeće je 29,99 kn.

 | Autor:

Linija s arganovim uljem obiluje visokim količinama nezasićenih masnih kiselina, sadrži veliku količinu minerala i izuzetno visoki udjel vitamina E, najsnažnijeg biološkog antioksidansa, koji štiti stanične membrane od lipidne oksidacije, čime se usporava starenje kože i pomaže pri regeneraciji kože zahvaćene ožiljcima. Arganovo ulje poznato je i kao  „tekuće zlato“, svojim blagotvornim djelovanjem idealan je za njegu kože, kose i noktiju. Linija sadrži kremu (109,99 kn), sapun (17,49 i 47,49), 100% prirodno arganovo ulje (30% arganovog ulja, 124,49 kn) te 100% čisto arganovo ulje (174,49 kn).

 | Autor:

Dr. Pasha krema za bebe je 100% prirodna i najbolja za svakodnevnu njegu. Smjesa organskih maslaca i najkvalitetnijih prirodnih ulja u DR. Pasha kremi za bebe balansira omjer vlažnosti i masnoće. Veoma se brzo apsorbira u kožu, ostavljajući zaštitni sloj koji sprječava daljnje isušivanje i pomaže u obrani od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Cijena je 45,99 kn.

Više proizvoda pogledajte u galeriji...

Komentari 0