Beauty 06. kolovoza 2013.

Prirodna kozmetika Bottega Verde od sada i u Bipa trgovinama

Poznata talijanska linija kozmetike koja dolazi iz Toscane, Bottega Verde, od sredine srpnja novost je u ponudi Bipa drogerija. Riječ je o potpuno prirodnoj kozmetici koja je osnovana 1972. godine u Pienzi u srcu Toscane i danas je lider u Italiji u segmentu prirodne kozmetike.

 | Autor:

Kozmetika Bottega Verde oslanja  se na tradiciju koja se ugnijezdila između brežuljaka, vinograda i žitnih polja gdje je cijela priča započela u okviru male prodavaonice ljekovitog bilja sa strašću za majstorskom proizvodnjom i prodajom kozmetike bazirane na prirodnim aktivnim sastojcima. Filozofija brenda zasniva se na sinergiji prirode i znanosti, vjeruje u autentičnu, prirodnu ljepotu, a u potpunosti je fokusirana na kvalitetu. 

 | Autor:

Bottega Verde ima više od 300 aktivnih prirodnih sastojaka koja su dio nasljeđa na kojem se temelji ova linija kozmetike,  a može se pohvaliti i s više od 700 proizvoda u svom portfelju,  koji se svake godine upotpunjuje s više od 100 novih proizvoda. Mnogi od njih su jedinstveni i nemaju ekvivalent na hrvatskom tržištu. Iz bogatog asortimana ove ekskluzivne prirodne kozmetike, lanac drogerija Bipa svojim kupcima pet visokokvalitetnih  Bottega Verde linija prirodne kozmetike, te kompletnu Bottega Verde liniju za sunčanje

 | Autor:

Argan za ublažavanje suhe i dehidrirane kože, muškatna ruža za ublažavanje ožiljaka i zaštitu kože, Aloe vera  koja vraća idealnu hidrataciju koži lica i tijela, Karite učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu starije i naborane kože, Crna venere riža antioksidativna, remineralizirajuća, umirujuća linija namijenjena svim ženama koje cijene prirodno i brinu o svojoj njezi.

 | Autor:

Također, ovdje se nalazi i Sun linija koja je klasična linija za sve tipove kože za obranu od sunca i UV zraka na plaži.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0