Beauty

Pripremite se: Ove ćete frizure u 2017. viđati posvuda

Donosimo vam pregled svih frizura koje će obilježiti nadolazeću 2017. godinu, kako biste ju dočekali spremni

S novom godinom, mnogi se odlučuju i na promjenu izgleda, a ako razmišljate o posjeti frizeru, sigurno vas zanima kakve trendove u frizurama donosi 2017. Upravo zato pripremili smo vam listu frizura za koje smatramo da će sljedeće godine biti najpoželjnije, a možete ih isprobati i već sad:

Super ravna kosa

 | Autor: Wenn Wenn

Izvadite svoju peglu za kosu, jer je super ravna i sjajna kosa s razdjeljkom po sredini ponovo "in". Ovaj stil najbolje će izgledati na zdravoj kosi, a prije peglanja svakako ju posprejajte zaštitnim sprejem.

Visoki rep

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zaližite kosu prema gore i svežite ju visoko na glavi. Rep po želji razbarušite ili ga ispeglajte, jer prolazi sve, a u oba slučaja donijet će dozu elegancije vašem look-u. Dodatan bonus je to što, ako ga dovoljno jako stegnete, imat će i "face lift" učinak.

Pljosnati valovi

 | Autor: Getty Images Getty Images

Zaboravite na raskošne uvojke i u nadolazećoj godini oblikujte ih pomoću pegle za kosu. Rezultat će biti ležerniji i manje glamurozni valovi, odnosno frizura koju možete nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama.

"Cher" frizura

 | Autor: Getty Images Getty Images

Super dugačke ekstenzije kakve smo u posljednje vrijeme imali priliku vidjeti na Rihanni, Jourdan Dunn i Kardashiankama u novoj će godini biti još popularnije. Ovakvu frizuru u sedamdesetima je proslavila pjevačica Cher, koja je očito bila i glavna inspiracija navedenim zvijezdama.

Prebačena kosa

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ovo je najjednostavnija frizura koja će biti hit u 2017., a kosa spontano prebačena s jedne strane donosi i besprijekoran seksepil, što je Cindy Crawford dokazala već i u devedesetima. Sve što trebate napraviti je prebaciti dio kose s jedne strane na drugu, a dodatan volumen posebno će oduševiti one s tanjom kosom.

Zalizano i sjajno

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Gigi Hadid, Shay Michel, Kim Kardashian i brojni modeli koji su prošetali pistama na revijama za proljeće/ljeto 2017. pokazale su nam sve čari zalizane i super sjajne kose, koja izgleda koja da je mokra. Za postizanje ovog looka trebat će vam vosak ili krema koje ćete nanijeti od korijena do polovice kose.

Photo: Getty Images

Komentari 0