Beauty

Prije nego obojate kosu u crveno, ovo trebate znati!

Poželjeli ste postati vatrena crvenokosa? Onda obavezno pročitajte što sve ta boja nosi sa sobom...

Bojanje kose u crvene nijanse velik je korak i prije nego se uputite frizeru, zapitajete se ova pitanja: 

Imate li lijep ten?
Žarkocrvena kosa privlači pozornost na lice i čini ga upečatljivijim. Ako imate kožu sklonu prištićima ili crvenilu, crvena kosa nije izbor za vas jer će samo još više naglasiti nedostatke.
Imate li novaca i volje za održavanje?
Rihanna ima milijune u banci i vojsku frizera koji čine sve kako bi joj kosa uvijek izgledala savršeno kad je crvenokosa. Prije no što se odučite obojiti u crveno razmislite imate li volje i novaca svakih nekoliko tjedana skoknuti kod frizera kako bi vam prekrio izrast i “vratio kosu u život”.

 | Autor: Splash news Splash news
Hoće li crvena boja pristajati uz vašu garderobu?
Dok ste u kupaćem kostimu, svaka boja kose izgleda zabavno, ali ako se namjeravate odlučiti za ovako intenzivnu boju, razmislite koliko će se ona uklapati uz vaš stil odijevanja i boje koje najčešće nosite.
Je li vaša kosa zdrava i snažna?
Crvena boja lijepo izgleda na sjajnoj i gustoj kosi, ali ako imate  tanku i oštećenu kosu, nemojte još više privlačiti pažnju sa takvom odvažnom bojom.
Pristaje li crvena boja uz vašu frizuru?
Ako imate duge uvojke ili kratku frizuru, crvena boja će izgledati lijepo, ali ako nosite klasični bob sa šiškama ili “repastu” frizuru, crvena kosa bi jednostavno mogla biti previše.

Photo: Getty Images

Komentari 0