Beauty

Pretjerala? Tamara Ecclestone dvogodišnju kći "počastila" manikurom!

Iako ima tek dvije godine, unuka vlasnika Formule 1 na dobrom je putu da ostvari jednu od dvije mogućnosti, postane buduća ikona stila ili pak ode u potpuno krivom smjeru...

Tamara Ecclestone, kći vlasnika Formule 1, svakodnevno na društvenim mrežama dijeli trenutke uživanja s dvogodišnjom kćerkicom, Sophie.

Tako ove dvije dame nerijetko uživaju osmišljavanju zanimljivim modnih kombinacija, a posljednja u nizu je ona na kojoj je mala obiteljska mezimica odjevena poput sirene.

 

Pool time

Fotografiju objavljuje Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Tamara nikad nije skrivala svoju ljubav prema dotjerivanju, a čini se kako je nastoji prenijetii i na malenu nasljednicu. Zato ju je, iako ima tek dvije godine, odlučila odvesti na manikuru čime je izazvala burne reakcije svojih pratitelja.

 

Getting ready for the weekend 💅

Fotografiju objavljuje Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

- Spremamo se za vikend - napisala je u opisu fotografije.

Ipak, mnogi su se složili kako je Sophie ipak premlada za takve tretmane. 

- Nauči je peći kolače. To je umiruća umjetnost u našoj generaciji - samo je jedan od bijesnih komentara. Naravno, našlo se i onih koji u potpunosti podržavaju Tamaru i smatraju kako je riječ o običnom laku za nokte koji i mnoge druge majke dopuštaju svojim djevojčicama. 

No, Sophie ovo nije prvi put da posjećuje bauty salone. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, njega o noktima već je postala prava rutina.

 

On Fridays we get pampered for the weekend 💅

Fotografiju objavljuje Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Photo: Instagram @tamaraecclestoneofficial

Komentari 0