Beauty

Prekrasno dizajnirani Kiehl's adventski kalendar donosi nam blagdansko raspoloženje nešto ranije

  • Pripremite se, polijećemo! Polako stiže doba godine kojem se najviše radujemo, blagdansko razdoblje
  • A jedan od prvih znakova da nam stižu blagdanski dani su i adventski kalendari koji nas jako vesele
  • Kiehl's je objavio prekrasno dizajniran adventski kalendar u kojem se kriju poznati Kiehl's proizvodi 

Zahvaljujući Kiehl’s adventskom kalendaru, ove godine blagdanska euforija počinje ranije! Ukoliko nestrpljivo iščekujete ovogodišnji Kiehl’s adventski kalendar, on je već na policama u svim Kiehl’s prodavaonicama u našoj zemlji.

Za sve istinske ljubitelje kvalitetne njege kože u ovom omiljenom i cijele godine iščekivanom adventskom kalendaru pripremljena su 24 Kiehl’s proizvoda. Svaki od 24 prozorčića krije jednu od kultnih Kiehl’s formula, dok će jedinstveni 3D dizajn koji je posebno za Kiehl’s adventski kalendar osmislio poznati kreativni studio Made by Radio iz Londona i Cape Towna donijeti dašak blagdanske čarolije u vašu svakodnevnu rutinu njege kože.

 | Autor: KIEHL'S KIEHL'S

Briga o drugima je osnova darivanja, kao i bit svakih praznika, a upravo to je i ključan motiv ovogodišnjeg Kiehl's adventskog kalendara, ali i poruka koju brend ovogodišnjom kampanjom "We skincare about you since 1851." želi svima prenijeti.

Kiehl’s adventski kalendar po cijeni od 715 kuna možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl’s webshopu.

beauty adventski kalendari 2022. Možda vas zanima Ljeto još nije ni završilo, a beauty adventski kalendari su već ovdje! I baš su nas razveselili! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: KIEHL'S

Komentari 0