Beauty

Predstavljen je novi IPL uređaj SmoothSkin Pure Mini, a u prodaju dolazi na Dan žena

  • SmoothSkin, ugledni britanski proizvođač i lider IPL tehnologe predstavio je najnoviji uređaj za uklanjanje dlačica, SmoothSkin Pure Mini
  • Predstavljen je na beogradskom Salonu 1905, čemu je prisustvovala i ambasadorica brenda Maja Šuput
  • Mini izdanje poznatog uređaja praktično je i za putovanja, eima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, dva načina korištenja te poseban nastavak za teško dohvatljiva područja

SmoothSkin, globalni lider u IPL tehnologiji sa sjedištem i proizvodnjom u Velikoj Britaniji te s više od 40 godina iskustva u razvoju, istraživanju i implementaciji IPL tehnologije, uvijek isporučuje revolucionarna rješenja za jednostavno i sigurno provođenje kućnih tretmana za smanjenje rasta dlačica.
Tako je prošli tjedan na beogradskom Salonu 1905 predstavljen novi SmoothSkin IPL uređaj za smanjenje rasta dlačica SmoothSkin Pure Mini. Najnoviji uređaj SmoothSkin Pure Mini najbolje opisuju dvije riječi: sofisticirana jednostavnost, odnosno revolucionarna tehnologija jednostavna za upotrebu.

 | Autor: Promo Promo

Beogradskom eventu, čijoj sofisticiranoj atmosferi je pridonio i spektakularni interijer barokno-secesijskog, nazočila je i Maja Šuput, ambasadorica SmoothSkin brenda u Hrvatskoj. Maju je posebno razveselio Mini izdanje uređaja koji je čak 40% manji od svog prethodnika jer će sada, na njezinim čestim putovanjima, zauzimati manje prostora u uvijek krcatim kovčezima. 

 | Autor: Promo Promo

Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo iznenadila je čelne ljude britanskog SmoothSkina zavidnim poznavanjem povijesti brenda i odlikama novog proizvoda te zaradila pljesak uzvanika te najavila svoju ulogu brend ambasadorice za Srbiju.

 | Autor: Promo Promo

Osim što je manji od Smoothskin Pure Fita, Pure Mini ima neograničen broj bljeskova, UV filter za zaštitu kože, 4 kontaktna senzora za učinkovit tretman te zaštitu očiju, dva načina korištenja te poseban nastavak za teško dohvatljiva područja.

 | Autor: Promo Promo
Uzvanici, poslovni ljudi, influneceri i novinari opustili su se uzglazbene izvedbe na pianinu, a posebnu pozornost je privukao hologramski prikaz novog uređaja SMootshkin Pure Mini koji će tvrtka ROX Beauty ovlašteni zastupnik i distributer pustiti u prodaju baš za Dan Žena. Zaista
prikladno!

Photo: Promo

Komentari 0