Beauty

Predstavljamo EILISH, debitantski miris od Billie Eilish, sada dostupan u Douglasu diljem Europe

EILISH, miris od Billie Eilish - od 1. lipnja dostupan na Douglas web shopu i u odabranim Douglas parfumerijama.

Ulazak na tržište jedno je od ključnih lansiranja za Douglas u 2022. s kojim vodeća europska premium beauty korporacija snažno cilja na mlade i na digitalnu publiku.

Billie je cijeli život opsjednuta mirisima, od fasciniranosti s bočicama parfema još otkad je bila dijete pa sve do prikupljanja stotina mirisa tijekom trajanja svjetskih turneja. U kreiranju prvog mirisa sa svojim potpisom bila je uključena u svaki korak procesa u kojem je imala potpunu kreativnu kontrolu – od kreativne vizije do dizajna bočice, pakiranja, kampanje i naravno mirisnih nota. 

„Htjela sam da bude poput toplog zagrljaja. Da podsjeti na osjećaj strujanja krvi kroz tijelo. To je miris za kojim sam tragala godinama.  To je moj najdraži miris na svijetu.” – izjavila je Billie Eilish.

 | Autor: Promo Promo

Eilish je zadivljujući Amber Gourmand koji privlači  toplim, ugodnim mirisom koji daje osjećaj doma  bez obzira gdje se nalazili. Miris opisuju note slatkog cvijeća s naglaskom na sočnu mandarinu i crvene bobice. Srce mirisa su blagi začini, bogati kakao i kremasta vanilija. Baza su mu topli mošus, zrna tonke i elegantne drvenaste note. Bočica je inspirirana omiljenim dijelovima tijela same Billie: prsima, vratom i ključnom kosti te je pozlaćena prekrasnom jantarnom-broncom.  

„Billie Eilish je jedinstven talent i glas generacije. U svemu što radi ima viziju da bude jedinstveno, provokativno i autentično. Suradnja s Billie bila je nešto prirodno za Parlux upravo zato što mi možemo oživjeti viziju kao nitko drugi, a i mi smo bili podjednako uzbuđeni što surađujemo na ovom projektu.” – izjavila je Lori Singer, predsjednica Parlux Ltd-a, međunarodnog proizvođača i distributera prestižnih, dizajnerskih, lifestyle te mirisa slavnih osoba koje je u partnerstvu s Give Back Beauty kao ekskluzivnim distributerom u Europi. 

EILISH nije testiran na životinjama te ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, napravljen je od čistih sastojaka te je u skladu s Douglas Clean Beauty standardima. 

 | Autor: Promo Promo

Sve do sada EILISH je bilo moguće kupiti ekskluzivno u SAD-u putem vlastite online trgovine billieeilishfragrances.com. Slijedeći europska lansiranja slavnih brandova Douglas je jedini ovlašteni prodavač Give Back Beauty proizvoda te time ističe još jedan proizvod branda slavne osobe i predstavlja EILISH u Douglas online trgovinama i mnogim parfumerijama diljem Europe. 

„Billie Eilish se već u svojoj 20. godini može pohvaliti pozamašnim glazbenim opusom koji odiše dobrim vibracijama. Pjesme su poetske te s njima postavlja standarde u suvremenoj pop kulturi. Sretni smo što imamo mogućnost promovirati širenje branda na europsko tržište time što ćemo prvi miris ovog izvanrednog talenta učiniti dostupnim njezinim obožavateljima diljem Europe.

Lansiranje EILISH mirisa je jedno od naših najvažnijih lansiranja u 2022. godini za mlade i digitalnu publiku. Slijedeći naš strateški program #FORWARDBEAUTY.Digital.First., distribuiramo miris u našim DOUGLAS online trgovinama i u velikom broju lokalnih poslovnica u mnogim europskim zemljama. U Njemačkoj će EILISH čak biti dostupan u svakoj parfumeriji." – izjavila je Tina Müller, izvršna direktorica DOUGLAS grupacije.

 | Autor: Promo Promo

Novi miris Billie Eilish bit će dostupan u Douglas parfumerijama (Garden Mall, Portanova Osijek, Dalmare Šibenik, Supernova Zadar, Mall of Split i Designer Outlet) i na douglas.hr od 1. lipnja 2022. 

Photo: Promo