Beauty

Povratnički trend: Božićne obrve ponovno zavladale Instagramom

Blagdanska sezona već je naveliko je započela, što znači da je pravo vrijeme za božićne trendove - čak i kada su obrve u pitanju

Božićne obrve ponovno su hit blagdanske sezone! Da, dobro si pročitala. Ovaj povratnički trend zavladao je Instagram profilima brojnih djevojaka koje na sve načine obilježavaju najljepše doba godine. Trend je pokrenula stilistica i videoblogerica Taylor R koja je svoje obrve uredila u obliku božićnog drvca i to objavila na Instagramu. Osim što ih je obojila i oblikovala u oblik božićnog drvca, na njih je stavila i malene raznobojne cirkone kao ukrase. Na vrh svake obrve stavila je i božićnu zvijezdu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli rachiecandice (@rachiecandice)

Ovaj način stiliziranja obrva u trenu je zavladao društvenim mrežama i postao popularan među djevojkama diljem svijeta. Tome u prilog ide i činjenica da su obrve u obliku božićnog drvca hit i ove blagdanske sezone. Naime, djevojke su već pod hashtagom #ChristmasTreeEyebrows počele dijeliti svoje verzije božićnih obrva ukrašenih kuglicama, zvijezdama, šljokicama. I pritom izgledaju baš slatko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🍒Betsabe, 1997🍒 (@betzyjuseyo)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reika (Nate) (@reibo9)

Ni mi ne skrivamo da smo velike ljubiteljice Božića i blagdanske sezone pa moramo priznati da nas je ovaj (pomalo bizarni) trend ipak osvojio. I da, s nestrpljenjem iščekujemo neke nove ideje! Imaš li kakav prijedlog? 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0