Beauty

Povratak u ured: kako osvježiti svoju beauty rutinu nakon ljeta

  • Nakon opuštajućeg ljetnog perioda, povratak u ured može biti pravi izazov, osobito kada nas toplo vrijeme još uvijek prati i podsjeća na najljepše trenutke s godišnjeg odmora
  • S povratkom rutini, mnogi od nas osjećaju potrebu za novim početkom
  • Rujan je postao simbol tog osjećaja – vrijeme kada se često fokusiramo na promjene, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu

Početak nove sezone pravi je trenutak za usvajanje novih navika, pogotovo kada je riječ o osvježavanju beauty rutine. Ljetne vrućine i dugotrajno izlaganje suncu mogu ostaviti tragove na našoj koži, stoga je ključno pružiti joj nužnu hidrataciju, vratiti joj sjaj i zdrav izgled. Osim toga, prilagodba make-up-a svakodnevnom uredskom look-u zahtijeva jednostavne, ali efektne proizvode. U nastavku donosimo preporuke za skincare i make-up proizvode koji će vam pomoći da zablistate u svakodnevnim poslovnim prilikama, a sve proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama.

 | Autor:

Za dubinski oporavak kože lica, maske su neizostavan dio njege, a naš favorit je Mario Badescu Brightening Mask s vitaminom C. Ova maska pruža intenzivnu njegu i dubinski čisti kožu, dok istovremeno vraća izgubljeni sjaj i svježinu. Zahvaljujući snažnom djelovanju vitamina C, maska štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, ostavljajući je svilenkasto mekanom i blistavom.

 | Autor:

Sljedeći korak u njezi kože lica je Douglas Collection Skin Focus serum bogat peptidima koji stimuliraju proizvodnju kolagena, čineći kožu čvršćom i elastičnijom. Osim što pomaže u borbi protiv prvih znakova starenja, njegova lagana formula brzo se upija, što ga čini idealnim za jutarnju njegu prije nanošenja make-upa.

 | Autor:

Zadnji korak je neizostavna hidratantna krema koja pomaže ojačati prirodnu barijeru kože. Naš odabir je It Cosmetics Confidence In A Cream Anti-Aging Armour sa skvalanom i ceramidima koju preporučuju dermatolozi i savršeno odgovara svim tipovima kože. Brzoupijajuća formula s hijaluronskom kiselinom pruža intenzivnu hidrataciju i svilenkastu teksturu, idealna je kao podloga za nanošenje make-upa-a i pruža koži lica lifting efekt, ostavljajući ju glatkom i čvrstom.

 | Autor:  | Autor:

Ljetni make-up često se oslanja na laganije teksture i minimalizam, no s dolaskom jeseni, preporučuje se uvesti proizvode koji nude postojanost i otpornost na promjenjive vremenske uvjete. Uredski look treba biti jednostavan, svjež i dugotrajan, a u nastavku donosimo tri proizvoda koji će vam pomoći da s lakoćom postignete savršen uredski look i uštedite vrijeme u jutarnjoj make-up rutini.

Too Faced Naturally Better Than Sex maskara je must-have za definirane i voluminozne trepavice. Njena formula omogućava postizanje dramatičnog pogleda u samo jednom potezu, bez potrebe za dodatnim slojevima. Savršena je za ona jutra kada vam treba brza, ali efektna transformacija.

 | Autor:

Za blistav i svjež izgled, dodajte Benefit Cosmetics Dew - La - La highlighter na jagodice, ispod obrva i na vrh nosa. Njegova formula daje suptilan sjaj koji osvježava lice i pruža prirodan finiš koji traje cijeli dan.

 | Autor:  | Autor:

Douglas Collection Earthy Nudes Mini paleta sjenila sadrži savršene nijanse za svakodnevni uredski look. Neutralne boje koje se lako blendaju omogućuju kreiranje suptilnog dnevnog make-upa koji traje cijeli dan. Praktična veličina ove palete čini je savršenom za nošenje u torbici i brzinsko osvježavanje looka tijekom dana.

 | Autor:

Sve proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama ili na douglas.hr, gdje vas očekuje bogat asortiman brendova koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za ljepotom i njegom. Ponuda brendova može se razlikovati po prodajnim mjestima. Prepustite se stručnim preporukama beauty savjetnica u Douglas parfumerijama i unaprijedite svoju beauty rutinu, kako biste s lakoćom i stilom ušli u novu poslovnu sezonu.

 

Photo: None

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450