Beauty

Povoljna kozmetika odlična za ljetne dane: studentice preporučuju

Ljeto jedne šminkerice nipošto nije bez izazova. Koji puder kupiti, a da se lice ne zasjaji već na putu do tramvajske stanice? Koji proizvod za obrve pomaže da se one ne otope s prvim znojem? U potrazi za najboljim povoljnijim rješenjima, za odgovor smo pitali studentice. Dovoljno su mlade da se ne boje isprobati i dovoljno mudre da znaju da je pametni shopping glavna odlika prave milenijalke

Posljednjih dana živa na termometru nalazi se stabilno iznad trideset. Za ženu (koja nije sretnica na godišnjem) to uglavnom znači da puder prosija prije vremena. O osmosatnoj trajnosti navedenoj na pakiranju možemo samo sanjati. Obrve, dakako, nestanu sa prvim znojem, a maskara završi na obrazima. Da, zdravi sjaj je u modi, ali vrućina, nažalost, nema granicu dobrog ukusa. 
U potrazi za konkretnim rješenjima, bacili su smo u potragu za najboljim make-up proizvodima za vruće ljetne dane. Kako bismo ostale budget-friendly, pomoć smo potražile od najsnalažljive publike - studentica. 
Pogledaj što su nam od srca preporučile: 
 

Bruna Trze 

 | Autor:

Moj apsolutni favorit je Catrice Liquid Camouflage korektor, kunem se u njega i ljeti i zimi. Odličan je kao korektor, ali služi mi i kao primer za sjenila. Super prekriva, a ostaje jako lagan. Kad ga nanesem, nitko ne bi rekao da živim životom vampira. Super je za cure poput mene koje uopće ne koriste puder, izgleda jako prirodno na koži.  

 | Autor: Cijena Catrice Liquid Camouflage korektora je 27, 90 kn. Dostupan je u Mulleru, Bipi i DM drogerijama.

Kristina Čuljak

 | Autor: Cijena Flormar pudera u prahu je oko 50 kn, a može se kupiti u Flormar specijaliziranim trgovinama.

Savršen mi je Flormar puder u prahu, jako lijepo fiksira. Uz Maybelline Age Rewind korektor, koji je već naveliko hvaljen, koristim ga čak i samostalno, bez pudera, za zdraviji izgled kože.

Maja Brozović

 | Autor:

Moj favorit je Maybelline Fit Me tekući puder. Proizvod je jako lagane teksture i lako se nanosi, više podsjeća na bb kremu, nije pretjerano pigmentiran i izgleda prirodno. Na licu stoji otprilike 4 sata bez dodatnog matiranja puderom ili brisanja mat maramicama. Računam na to da je moja koža mješovita. Cjenovno je vrlo prihvatljiv, a jako dobar proizvod. Volim ga čak i u ljetnim mjesecima jer je lagan i veliki plus mu je što se ne uvlači u bore tijekom dana.

Možda vas zanima Poklon za frendicu: genijalan make up do 36 kuna Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Cijena Maybelline Fit me tekućeg pudera je oko 55 kn, a dostupan je u Mulleru, Bipi i DM drogerijama.

Božena Petrović

 | Autor:

Moj favorit je NYX Tame and Frame pomada za obrve. Lako i brzo se nanosi, a uistinu se ne pomiče s mjesta po cijeli dan. Jučer je imala strašno težak test - kupanje u moru. I preživjela je! 

 | Autor: Cijena NYX Tame and Frame pomade za obrve je 65 kuna, a proizvod je dostupan u NYX specijaliziranim trgovinama.

Suzana Ljubas


 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Moj favorit je Maybelline The Colossal Go Extreme: Fantastična maskara za duge ravne trepavice. Velika gusta četkica ih lijepo podigne i uvije istovremeno dajući volumen. Izdrži cijeli dan bez preslikavanja na kapak, a to mi je preko ljeta jako važno.

 | Autor: Cijena Maybelline The Colossal Go Extreme maskare je oko 65 kuna, a dostupna je u u Mulleru, Bipi i DM drogerijama. Mija Granić

 | Autor:

Ljeti teško podnosim praškaste highlightere. Spasila sam se pronalaskom Catrice Highlight Drops proizvoda. Riječ je uistinu o fantastičnom tekućem highlighteru koji je povoljan. Licu i tijelu daje nenametljiv, zdravi sjaj. Izgleda prekrasno i bez pudera, kad je samostalno na koži. Većinu vremena ga tako i nosim te ga povremeno stavljam i na ključne kosti. 

 | Autor: Cijena Catrice Galactic Highlight Drops je 39,90 kn, a proizvod je dostupan u Mulleru, Bipi te DM drogerijama.

 

Naše djevojke otkrile su male tajne svoje ljepote, a nas jako usrećuje ideja da cijena svih ovih proizvoda zajedno ne prelazi cijenu jednog prosječnog high-end pudera. Mi uopće ne dvojimo, definitivno ćemo isprobati.  

Photo: None

Komentari 0