Beauty

Povodom 15. rođendana L'Occitane te daruje s 15% popusta!

L'Occitane je luksuzni brend francuske kozmetike čija ljubav prema prirodi, kao i prirodnim sastojcima, formulama i mirisima, traje već više od 40 godina. Danas je brend prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura te proizvoda koji uvijek predstavljaju idealan poklon s kojim ne možete pogriješiti.

L'Occitane je 2021. godinu odlučio provesti slavljenički. Ove godine, L'Occitane slavi 15 godina svoje prisutnosti u Hrvatskoj, a povodom toga očekuje vas pogodnost koja se ne propušta. Kako bi svojom toplom, provansalskom žutom bojom obasjao tmurne jesenske i kišne dane, nudi 15 % popusta na odabrane prodajne hitove u svojim trgovinama i web trgovini. Promocija traje do 19.10. pa požurite po svoje omiljene njegujuće poslastice!

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

L'Occitane brend je poznat i po društvenoj odgovornosti te vrijednostima koje zagovara od samih početaka od kojih je u najvećem fokusu načelo biološke raznolikosti. Baš zato je L'Occitane i ove godine partner i sponzor projekta Boranka te je zasadio još 1.000 stabala na opožarenim područjima Dalmacije. Uz podršku L'Occitane Zaklade, u protekle tri godine sponzorirao je sadnju čak 4.000 stabala čineći našu obalu zelenijom.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Više informacija o posebnim promotivnim pogodnostima, kao i o blagdanskim novitetima koji će uskoro biti dostupni u L'Occitane trgovinama, pronađite na www.loccitane.hr i službenim L'Occitane društvenim profilima na Facebooku i Instagramu.

Photo: L'Occitane