Beauty

Postani direktorica svog make-up svemira pomoću essence LIKE A BOSS box-a by Ella

Kopirajte izgled očiju influencerice Elle Dvornik uz pomoć essence LIKE A BOSS box-a by Ella koji sadrži maskaru i gel za fiksiranje obrva.

essence ti i ovoga puta pomaže da zavladaš svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make-up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove „bossy“ kolekcije je nezamjenjiva influencerica Ella Dvornik koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapaju u svaki svoj look.

 | Autor: essence essence

U svakoj situaciji želimo da nam trepavice bude neodoljive. Novi partner u toj misiji je  LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA koja će zasigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutačni učinak volumena i vidljivo produljene trepavice. Ovaj se učinak može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalizirano, ružičasto pakiranje totalno je wow. 

 | Autor: essence essence

Kako bi tvoje obrve bile na mjestu tijekom cijeloga dana tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Prozirni gel postavit će obrve na mjesto. Izuzetno jak gel za učvršćivanje obrva je dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva. 

 | Autor: essence essence

Oba proizvoda su veganska.

essence LIKE A BOSS box by Ella je dostupan u dm-drogerie markt prodavaonicama. 
NMPC: 49,90 kn

Osim u box-u, proizvodi su dostupni i na beauty stalcima essence. 

 

Photo: essence