Beauty

Posljednja je prilika da osvojiš super nagrade u našem Value4Money beauty natječaju!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Pripremili smo ti odlične beauty poklone
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

Zadnja je prilika za osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas imaš priliku osvojiti Anew poklon paketom!

Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Anew Renewal Power serum za lice

U istraživanju djelovanja ovog seruma, 206 sudionica potvrdilo je da je percipiralo kako Anew Renewal Power serum za lice umanji vidljivost 7 znakova starenja kože za samo sedam dana. Serum sadrži patentirani protinol koji pomaže aktivirati dva tipa kolagena te niacinamid koji potiče obnovu stanica. Stoga se kod korištenja ovog seruma primijećuje umanjena vidljivost bora, obnovljena čvrstoća, koža je glatka na dodir, a sjaj je obnovljen dok su pore smanjenje. Također, povećana je elastičnost, a otpornost kože je ojačana.

 | Autor:

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju ciljano obnavlja nježnu kožu oko očiju kroz intenzivnu njegu, vraćajući joj sjaj i gipkost. Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji difuzne svjetlosti, trenutno osvježava čitavo područje oko očiju. Odmah po nanošenju, koža je intenzivno hidratizirana i jača, a fine linije i bore vidno znatno umanjene. Također, ublažava natečenost oko očiju te je pogled svježiji i odmorniji. Protinol™, je glavni sastojak Anew Renewal Power kreme za područje oko očiju, a primarna funkcija ovog sastojka je poticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primjetnu punoću, volumen i čvrstinu. Prvi rezultati korištenja vidljivi su već za sedam dana.

 | Autor:

Sviđa ti se beauty paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0