Beauty

Pošalji razglednicu i osvoji genijalne darove

Kad si posljednji put nekome poslala razglednicu? Ako se ne možeš sjetiti kad je to bilo, miss7 i L'Erbolario su tu da te podsjete. Ako ti još nije jasno, nastavi čitati...

Doista, pisanje razglednica je danas tako rijetko. Srećom, zahvaljujući tehnologijama danas to pisanje može biti virtualno. L`Erbolario razumije tu retro vrijednost, jer u suradnji s miss7  predstavio najljepše razglednice, koje će obradovati sve tvoje drage ljude. Osim te sentimentalne vrijednosti, koje pružaju miss7 i L`Erbolario razglednice, one imaju i natjecateljski duh.

U suradnji s brendom L`Erbolario, iz kojeg dolaze neodoljive kreme za lice, tijelo i parfemi, miss 7 te opet nagrađuje. I to vrijednim poklon paketom, a mi od tebe tražimo nekoliko jednostavnih stvari. Slikaj sebe ili proslijedi našu razglednicu i odgovori na pitanje:"Kakva će biti tvoja ljetna avantura u kojoj ćeš koristiti L'Erbolario poklon paket' te sudjeluj u nagradnom natječaju. Razglednice se mogu poslati od 20.lipnja pa sve do 16.srpnja, koliko i traje sam nagradni natječaj. Deset odabranih sretnica osvojit će L'Erbolario mast za superbrzo tamnjenje. Ono što još možeš učiniti je da osim razglednice svojim prijateljima i dragim osobama uploadaš svoju fotku te ju pošalješ preko maila, FB messengera, vibera ili whatsuppa te im tako pošalješ pozdrave s ljetovanja. To možeš učiniti na ovom linku.

Pravila nagradnog natječaja pročitaj ovdje.

L`Erbolario sadrži proizvode bogatom obiteljskom recepturom, koja potječe od 1978., a kao što i samo ime kaže erbolare, cilj joj je skupiti najbolje od prirode i dobiti proizvode koji imaju ljekovita sredstva. Zato bi bilo dobro da i ti ovog ljeta uživaš u blagodati prirode s L`Erbolario potpisom.

 | Autor: Promo Promo

Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninach_

    Imam samo riječi pohvale za L'Erbolario proizvode 👍👌