Beauty 27. studenoga 2015.

Popularni glumac Dušan Bućan isprobao novi Philipsov aparat za brijanje

Sanjin Strukić/Pixsell.
1/12

 "Brijač je vrlo spretan za rukovanje, nema boli pri brijanju kao ni crvenila kože. Trimer je izvrstan i lako izmjenjiv. Sve u svemu, iznimno praktičan i ugodan brijač" – rekao je Dušan nakon što je isprobao novi Philipsov brijač serije 7000

Popularni glumac Dušan Bućan živi 100 na sat! Glumi, nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato", snima reklame,  putuje.... Poput lika Mickeyja Benettija iz reklame za internet i on voli pustolovine, ali je asfalt zamijenio prirodom. U selu Golinja 50-ak kilometara od Zagreba Dušan je obnovio staru kuću i na svom imanju uživa s konjem i psima. Dušan njeguje ležeran sportski stil, najčešće ima trodnevnu bradu koju sam održava. Već je dulje vrijeme u potrazi za brijačem s kojim ćemu brijanje i održavanje brada jednostavno i lagano.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

I baš poput muškaraca koji imaju problema s iritacijom i on ima brojna neugodna iskustva koja su rezultirala crvenilom i iritacijama te na kraju osjetljivom kožom. Riječ je o problemu koji muči trećinu muškaraca, no oni se najčešće ne suočavaju s tim već traže alternativne opcije. Mnogi koriste “slobodan dan” između brijanja ili troše više krema i losiona što samo privremeno rješava problem. Novi Philipsov aparat za brijanje iz serije 7000 već je na prvi dodir oduševio Dušana.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Aparati za brijanje serije 7000 pružaju poboljšano iskustvo brijanja prstenjem za ugodno brijanje s jedinstvenim premazom od mikrozrnaca, koji omogućuju glatko klizanje aparata. Glave DynamicFlex s pomicanjem u pet smjerova omogućuju precizno brijanje svakog dijela lica, dok sustav oštrica Gentle Precision omogućuje bolje prijanjanje dlačica oštrici i tako pruža ugodnost.Iskustvo brijanja poboljšava i dodatak Smart Click - precizni podrezivač koji omogućuje održavanje brkova i podrezivanje zalizaka.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

- Brijač je vrlo spretan za rukovanje, nema boli pri brijanju kao ni crvenila kože. Trimer je izvrstan i lako izmjenjiv. Sve u svemu, iznimno praktičan i ugodan brijač – rekao je oduševljeno Dušan. Još jedna stvar koja izluđuje muškarce kad je riječ o brijanju jest prazna baterija aparata za brijanje. Kada je riječ o Philips aparatima za brijanje dovoljno je sat vremena punjenja koje osigurava i do 50 minuta brijanja, a u slučaju žurbe aparat je moguće napuniti za jedno brijanje.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Uz intuitivni zaslon te indikatore napunjenosti baterije, čišćenja, zamjena. Još se potrebno odlučiti za mokro ili suho brijanje, a uz Sustav AquaTec za mokro i suho brijanje to ovisi o trenutnom raspoloženju. Uz ovaj sustav moguće je brzo, a ipak ugodno, suho brijanje, kao i brijanje mokre kože, uz gel ili pjenu, čak i pod tušem.Svi modeli Philips aparata za brijanje serije 7000 i 9000 dizajnirani su za bežični rad kako bi se mogli sigurno koristiti u vlažnim okruženjima. Idelano za Dušana koji je stalno u pokretu te će ga moći korisiti gdje god putovao.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0