Beauty

Nemate aceton? Evo kako još možete ukloniti lak s noktiju

Kada otkrijte čime sve možete skinuti lak s noktiju, možda i potpuno prestanete kupovati aceton

Koliko ste se samo puta našli u situaciji kada ste prekasno shvatili kako nemate aceton, a vaši nokti izgledaju katastrofalno? Iako toga niste bili ni svjesnim u kući ste imali još nekoliko odličnih odstranjivača laka, čak i boljih od acetona, koji neće izazvati glavobolju ili iritaciju u očima. Otkrijte čime sve možete ukloniti lak s noktiju:

1. Čaša tople vode

Lak s noktiju možete skinuti i toplom vodom. U posudu ulijte toplu vodu, umočite prste u nju i držite 15 minuta. Nakon toga, lak za nokte će omekšati. Izvadite prste i trljajte ih krpom dok lak potpuno ne uklonite.

2. Nanesite novi sloj laka za nokte

Ok, ovo ste vjerojatno već i sami otkrili, ali nekima je možda ipak promaklo. Preko postojećeg laka nanesite još jedan sloj na nokte. Novi sloj će učiniti niži sloj mekanim. Nakon toga, uzmite vaticu i jednostavno utrljajte na nokte. To će ukloniti lak za nokte brzo i bez ikakvih komplikacija.

 | Autor: Getty Images Getty Images

3. Dezodorans, sprej za tijelo ili sprej za kosu

Dezodorans, sprej za kosu ili tijelo pošpricajte na vatu, a zatim nježno utrljajte na nokte. Kad lak potpuno uklonite, na nokte umasirajte losion za tijelo.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0