Beauty

Poklon paket Catrice i essence proizvoda čeka samo tebe! Glasuj na Value4money natječaju i osvoji nagrade

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Za početak radnog tjedna pripremili smo ti fenomenalan Catrice + essence poklon paket
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas imaš priliku osvojiti Catrice i essence poklon paket.  Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Catrice Melted Sun Cream Bronzer

Ništa nam ne pruži instant odmoran look kao bronzer nanesen na strateške točke. Lice odmah postane svježe i izgledamo kao da smo upravo došli s dugog godišnjeg odmora. Međutim, često se zna dogoditi da bronzer, ma kako ga pažljivo nanijeli, vrlo brzo nestane s lica. Zato treba obratiti pozornost na teksturu i trajnost proizvoda. Novi Catrice Melted Sun Cream Bronzer lako se nanosi i blenda za osunčani ten. Završetak je dugotrajan i prirodan jer se kremasta tekstura s nadogradnom pokrivenošću praktički topi u koži. Dostupan u dvije različite nijanse, bronzer stvara mat i gladak izgled.

 | Autor:

essence hydra kiss ULJE ZA USNE

Ovo je doba ulja za usne. Kako i ne bi kada pruža efekt koji mnoge žene vole – postojan visoki sjaj. Također, formule ovog make up proizvoda znaju sadržavati i njegujuće sastojke tako da uz make up dobijemo i njegujući efekt. essence hydra kiss ULJE ZA USNE stvara završetak visokog sjaja koji se ne lijepi. Hijaluronska kiselina, ulje jojobe, vitamin E i ulje livadne pjene prava su moćna kombinacija za super podatne, hidratizirane usne. Tri ultra-lagana ulja za usne s prekrasnim gradijentom boje dodaju dašak boje koji pristaje uz svaki ton kože i može se nanijeti samostalno ili preko ruža za usne.

 | Autor:

essence gel nail colour lak za nokte

essence gel lakovi za nokte dostupni su u mnoštvo različitih boja i nijansa i omogućavaju vam da pronađete savršenu nijansu za sebe. Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.Veganska, clean beauty formula lako se nanosi zahvaljujući patentiranoj, širokoj 'double-touch' četkici i suši se iznimno brzo, u samo 40 sekundi. Nijansa FROM dusk TILL YAWN essence gel laka za nokte posebno je zanimljiva - crni lak za nokte pružit će rukama iluziju svjetlijeg tena i učiniti ih neodoljivima, a ističe se i kao beauty favorit koji je obožavan tijekom čitave godine.

 | Autor:

Sviđaju ti se proizvodi? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: PROMO

Komentari 0