Beauty

Poklanjamo ti La PIEL proizvode koji su ''must have'' svake torbe za plažu!

Ljeto nam je stiglo! Sunce je napokon tu, temperature se dižu i slojevi odjeće postaju sve tanji. Planiraš godišnji odmor na moru i već u glavi razmišljaš o tome koje komade odjeće ćeš spakirati u kofer, ali fali ti jedna bitna stvar.. Još uvijek nisi nabavila svoje proizvode za sunčanje! Ali ne brini, mi smo tu da jednu sretnu dobitnicu nagradimo La PIEL proizvodima: kremama sa zaštitnim faktorom, Beach BABE uljem sa šljokicama za brže tamnjenje na suncu, i naravno poznatim Glow BABE sjajnim sprejem! 

La PIEL je hrvatski brend prirodne kozmetike, a osnivačica brenda je poznata glazbenica Lana Jurčević koju je velika ljubav i strast prema skincare-u dovela do stvaranja ovog inovativnog brenda. La PIEL je na vrh ljestvice prioriteta stavio činjenicu da želi da se žene osjećaju sigurno – iz perspektive odabira sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, kreirajući najbolje formule za njegu kože. Glavni cilj im je omogućiti ženama zdravu i sjajnu kožu vrhunskim sastojcima i najboljom mogućom kvalitetom. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

Dolaskom ljeta naša koža dolazi u prvi plan, stoga je bitno posvetiti joj dovoljno pažnje. Sunce je uvijek tu, i ljeti i zimi, no dolaskom ljetnih mjeseci ono postaje jače te koži moramo pružiti odgovarajuću zaštitu od UV zračenja koje može imati brojne negativne posljedice za kožu. Svi smo se susreli s opeklinama i crvenilom nakon dugoročnog boravka na suncu bez korištenja kreme sa zaštitnim faktorom, no ono što ne vidimo je utjecaj UV zračenja na prerano starenje kože, a to nikako ne želimo! Jesi znala da je sunce glavni uzrok preranog nastanka bora? A upravo SPF (zaštitni faktor) je najbolji ANTI-AGE! 

 | Autor: La PIEL La PIEL

Kako biste i ovog ljeta bezbrižno uživale u sunčanim danima, odlučili smo vam pokloniti dvije La PIEL kreme sa zaštitnim faktorom - Sun BABE krema za tijelo sa zaštitnim faktorom SPF 30 i Sun BABE krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 50 koje će pružiti sigurnu zaštitu, ali istovremeno i potrebnu hidrataciju. Lagane su teksture i ne ostavljaju bijeli i masni trag na koži i vodootporne su.

Znate kako se kaže: ''ALI TO NIJE SVE!''. Svima dobro poznati La PIEL bestselleri za kojima su poludjele žene diljem Balkana - Beach BABE brončani i Glow BABE pink također možeš osvojiti u ovom nagradnom natječaju. Beach BABE brončano multinamjensko maslac-ulje za brže tamnjenje na suncu, 98% je prirodno i sadrži hijaluron, ulje mrkve, arganovo, kokosovo i orahovo ulje, ali i shea i kakao maslac. Beach BABE je broj 1. sjajno ulje u regiji, a osim što ubrzava tamnjenje na suncu, daje i trenutno tamniji izgled koži, može se koristiti za neke posebne prigode, ali i za svakodnevnu njegu kože i kose. 

 | Autor: La PIEL La PIEL

Kao šećer na kraju, Glow BABE pink! O njemu smo čitali samo najbolje recenzije! Hidratantna, mirisna i sjajna vodica za lice i tijelo, 98% prirodna, koja pruža sjaj koži, a zbog dodatka glicerina, pantenola i vitamina F je ujedno i njeguje. Koriste je brojni šminkeri diljem Balkana i šire - može se koristiti kao fikasator make-upa, ali i na čistu kožu za svjež, zdrav i sjajan izgled.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Sigurno već maštaš o plaži, koktelu i Beach BABE-u na koži, a mi smo tu da tvoju maštu prevedemo u stvarnost. Odgovori na kratko pitanje koje smo ti postavili OVDJE i možda baš tebe opskrbimo La PIEL proizvodima za ove vruće ljetne mjesece. Odgovor se skriva negdje u tekstu gore. Vremena za sudjelovanje u nagradnom natječaju imaš do 21.6.2022 u ponoć. Prijavi se i sretno!

Nagradni natječaj je završio. Pobjednica La Piel kozmetike je Lara Čavčić.

 

 

Photo: La PIEL