Beauty

Pogledajte što je novo stiglo iz laboratorija Clinique

Oblikujte kožu lica vrata i dekoltea te joj podarite dnevnu i noćnu njegu kakvu zaslužuje s novim Clinique porizvodima...

Svilene, stilizirane obrve su na korak od vas. Predstavljamo vam Just Browsing Brush-On Styling Mousse, savršeno rješenje za cjelodnevno uredne, izražajne i definirane obrve. Inovativna formula gel-mousse boji i kroti najneposlušnije obrve i trenutno pruža izgled punijih i gušćih obrva. Fiksira,popunjava i boji vaše obrve. Vodootporan s 24-sata dugotrajnosti. Mini aplikator pruža jednostavno nanošenje. Prvo nanesite mousse na donji dio obrve, kratkim pokretima prema gore. Zatim nanesite uzduž cijelih obrve za dodatno popunjavanje. I za kraj, vrhom aplikatora popunite prazna područja obrve i/ili produljite obrve. U ponudi su 4 nijanse: Soft Blonde, Soft Brown, Deep Brown i Brown/Black.

 | Autor:

Just Browsing Brush-On Styling Mousse je u prodaji u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Douglas, Martimex i Mueller po cijeni od 158 kn.

Pretty Easy Liquid Eyelining Pen stvara savršenu liniju u samo jednom potezu! Koristeći sam vrh kista nanesite tanku liniju ili držeći tuš vodoravno ocrtajte deblju liniju – tako jednostavno!! Jaki pigmenti daju intenzivnu crnu boju. Eyeliner koji je dugotrajan, brzo se suši i otporan na razmazivanje, a dostupan je po cijeni od 197 kn.

 | Autor:

Za savršeno konturiranje Clinique je kreirao novu liniju koja ciljano dijeluje na zone opuštanja kože. Predstavljamo vam NOVU Sculptwear Contouring Massage Cream Mask, luksuznu kremastu masku za lice, vrat i dekolte. Pomaže koži da vrati čvrstoću i podigne tonus dok u isto vrijeme hidratizira te zaglađuje linije i bore. Sastojci koji pomažu zagladiti i učvrstiti kožu su ekstrakt bambusa i graška, glukozamin, kolagen i elastin. Sastojci koji intenzivno hidratiziraju, zatežu (bambus i grašak) i vraćaju blistavost. Protein sirutke je bogata aminokiselinama, esencijalne za razvoj novih stanica kože. Krastavac, ječam i sjemenke suncokreta dodatno hidratiziraju kožu. Dostupna je u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Douglas, Martimex i Mueller parfumerijama, po cijeni od 583 kn za 50 ml.

 | Autor:

Za noćnu njegu kože lica tu je Superdefense Night recovery Moisturizer koji popravlja oštećenja nastala djelovanjem vanjskih štetnih utjecaja i jača kožu kako bi se mogla obraniti od novih oštećenja, dana koji slijedi. Koža je ujutro svježeg, glađeg, blistavog i mekog izgleda, a popravlja i oštećenja nastala djelovanjem vanjskih štetnih utjecaja (zagađenje, slobodni radikali i stres), učvršćuje, zateže i vraća mladenački izgled kože, jačajući prirodni kolagen i elastin u koži te hidratizira i jača hidratantnu barijeru kože. Cijena poakiranja od 50 ml je 458 kn.

 | Autor:

Svaka žena zna koja želi izgledati besprijekorno oduševit će se Clinique Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck za oblikovanje lica i vrata. Clinique Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck cilja na 3 područja lica: učvršćuje i oblikuje obraze, vraća tonus čeljusnoj liniji i smanjuje linije i bore na području vrata. Sad su žene oboružane jedinstvenim tajnim oružjem da se osjećaju i izgledaju prekrasno i samopouzdano. Novi Sculptwear Lift & Contour Serum for Face and Neck je dostupan u svim Clinique prodajnim mjestima: Anabella, Martimex, Mueller i Douglas parfumerijama po cijeni: 30ml= 779kn; 50ml=1,072kn

Photo: None

Komentari 0