Beauty

Počinjemo s darivanjem! Poklanjamo beauty pakete proizvoda s potpisom brendova Moja Oaza i Luxea

  • Počeo je miss7 natječaj Value4money: beauty u kojem biramo najbolje beauty proizvode, ali i nagrađujemo one koji glasaju za svoje favorite 
  • Svaki dan poklanjamo vrijedne nagrade, a danas imaš priliku osvojiti fantastičnu nagradu - Anzotica poklanja čak 4 fenomenalna beauty paketa s potpisom omiljenih brendova Moja Oaza i Luxea
  • Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje beauty favorite u svih 16 kategorija te odgovoriti na nagradno pitanje 

Da, tako je lako! Nakon što glasaš za omiljeni beauty brend u svakoj kategoriji (pazi da nešto ne preskočiš!), odgovori na kratko nagradno pitanje - ''Pomoću kojeg beauty proizvoda uvijek postižeš najbolje rezultate?'' i automatski ulaziš u bubanj za izvlačenje vrijedne nagrade. 

Igramo se svaki dan, a evo što te očekuje u današnjem nagradnom natječaju (svaki poklon paket sadrži 2 beauty proizvoda)...

Moja Oaza Krema za lice za kožu sklonu aknama

 | Autor: PROMO PROMO

Pronaći odgovarajuću njegu za problematičnu kožu nekada je pravi pothvat, jer koža sklona aknama treba intenzivnu, ali i regenerativnu njegu. Onu koja je dovoljno snažna da djeluje na samu problematiku, kao što su akne, da dodatno ne začepljuje pore ili ne isuši kožu, dok će ju istovremeno dovoljno nahraniti. Moja Oaza Krema za lice namijenjena koži sklonoj aknama, nudi rješenje za upravo takvu problematiku. Glavni sastojak kreme je ulje čajevca, poznato po umirujućem i protuupalnom djelovanju, a uz njega prirodni ekstrakti sladića, kore vrbe, skupocjenog ulja jojobe, ali i glikolne i salicilne kiseline, istovremeno će djelotvorno čistiti lice bez dodatnih tegoba za ionako dovoljno zahtjevnu kožu lica.

Moja Oaza Med za čišćenje lica

 | Autor: PROMO PROMO

Kada je u pitanju čišćenje kože lica i dekoltea, neovisno o tipu kože, koža bi nakon čišćenja trebala biti čista, nahranjena i elastična bez osjećaja isušenosti. Moja Oaza Med za čišćenje lica napravit će upravo ono što koži treba, očistiti ju na najnježniji mogući način, ali istovremeno ju i dubinski njegovati. Ovaj prirodni proizvod sadrži organski med i livadne biljke kao bazu, a na kožu će djelovati antiseptički i umirujuće. Njegova tekstura je gusta i podsjeća na med, a s dodatkom vode se pretvara u mliječnu emulziju te se izrazito lako razmazuje. Gel ne sadrži surfaktante, kao niti alergene mirise, a snažni i prirodni sastojci pomoći će u čišćenju svih tipova kože, uključujući i osjetljivu, reaktivnu i problematičnu kožu.

Luxea Parfumirana esencija

 | Autor: PROMO PROMO

Luxea Parfumirana esencija luksuzna je 2u1 njega za kožu tijela, koja će istovremeno osigurati baršunasti osjećaj nakon nanošenja, ali i zavodljivu kombinaciju mirisnih aroma još satima nakon nanošenja. Bez obzira što je kožu tijela potrebno dubinski njegovati, koža ipak najviše voli teksture koje ju ne opterećuju i zagušuju, već imaju nježno djelovanje. Luxea Parfumirana esencija ustvari je idealan spoj parfema i njege za tijelo, a mirisni trag kojeg ostavlja za sobom senzualna je mješavina nota naranče i bergamota uz opojne arome jasmina, ruže i pačulija. Ova, lako razmaziva formula u spreju, u trenu se upija, ne sadrži alkohol te je obogaćena svjetlucavim česticama koje će koži dati dodatnu blistavost.

Luxea Molecula Maris serum za lice

 | Autor: PROMO PROMO

Duboka hidratacija na više razina, ključ je svake njege kože, a pogotovo kada je u pitanju njega lica i dekoltea, koji su izloženi vanjskim utjecajima. Serum za lice, Luxea Molecula Maris, izuzetno je bogate gel teksture, a njegovo ultrahidratantno djelovanje dubinski će nahraniti kožu dok će ju istovremeno, na površini, elegantno zagladiti. Odmah po nanošenju, vidljivost finih linija i bora je smanjena. Moćni sastojci ovog seruma su morski kolagen, osmolitički ovlaživači i multimolekularna hijaluronska kiselina, a upravo je ova moćna kombinacija sastojaka zaslužna za efekt mladolike i zdrave kože nakon svakog nanošenja. Luxea Molecula Maris moćni serum pogodan je za sve tipove kože.

Nemoj duljiti, jer pravo je vrijeme da glasaš za svoje beauty favorite i odgovoriš na nagradno pitanje ovdje, a mi ti želimo sreću!

Photo: PROMO

Komentari 0