Beauty

Počeo je veliki miss7 beauty natječaj - glasuj i osvoji super nagrade!

Znamo da su čitateljice miss7 prave beauty ekspertice pa te pozivamo da se uključiš u naš veliki Value4Money: beauty natječaj. Otkrij nam koji su kozmetički preparati na tržištu osvojili tvoje povjerenje i - usput ulovi svoje beauty iznenađenje!

O, da, mi missice volimo shopping, obožavamo kozmetiku i nove beauty trendove, ali, s druge strane, nikako ne volimo bacati novac.  Kad već jednom provučemo karticu, želimo znati da smo za svoj novac dobili najbolje – bez obzira jesmo li potrošili dvadesetak ili više stotina kuna. Baš zato je miss7 pokrenuo natječaj Value4Money: beauty kako bismo zajedno s našim čitateljicama, ali i stručnjacima, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

miss7 Value4Money: beauty natječaj je počeo i možete glasovati za omiljene beauty proizvode iz ukupno 17 kategorija (Puder, Ruž, Maskara, Lak za nokte, Rumenilo, Primer, Bronzer, Proizvod za obrve, Highlighter, Krema za lice, Posebna njega za lice, Njega kose, Njega tijela, Dezodorans, Oralna njega, New Entry, Eko kozmetika). 
Glasovanje traje mjesec dana, do 15. studenoga, a u tom će razdoblju stručni žiri u sastavu dr. med. Nevia Delalle, dermatologinja, Zvonimir Franić, hair stylist, Sanja Agić, vizažistica te glavna urednica miss7, Tonkica Zlački, testirati proizvode i odabrati svog favorita iz svake pojedine kategorije. 
Kad se glasovi zbroje, a doznaju pobjednički proizvodi, miss7 će to dobro proslaviti na ekskluzivnom partyju, no, do tada, moramo vam otkriti i da će svi koji glasuju imati šansu osvojiti dnevnu nagradu! Bit će to slatka beauty iznenađenja pa, drage naše missice, glasujte ovdje!      

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Photo: None

Komentari 0