Beauty

Tekući puder, gel lak za nokte i mat ruž su današnje nagrade - zašto sve to ne bi bilo tvoje

  • Catrice je pripremio nagradni paket koji sadrži tri proizvoda
  • U nagradnom paketu nalazi se ruž za usne, lak za nokte te puder
  • Glasaj za svoje favorite u Value4Money:beauty natječaju i možda baš ti budeš sretna dobitnica

 

Još samo nekoliko dana traje naš Value4Money:beauty natječaj, što znači da je ostalo još malo prilika za nagrađivanje. Danas imaš šansu osvojiti Catrice nagradni paket u kojem se nalazi ruž za usne, lak za nokte i puder - sve što ti treba svaki dan. Kako bi baš ti bila sretna dobitnica, pomozi nam izabrati kozmetičke proizvode koji se ističu izvrsnim omjerom cijene i kvalitete u 2019. godini. Dovoljno je da daš svoj glas favoritima, ostaviš podatke, odgovoriš na nagradno pitanje te pričekaš izvlačenje. 

Catrice ICONails gel lak za nokte, 02 Boody mary to go

Inovativna formula Catrice ICONails laka za nokte osigurava savršen gel-sjajan završetak i maksimalnu trajnost na noktima. Zahvaljujući GLOSS SEAL’RTM tehnologiji, lakovi za nokte imaju spektakularan visoko-sjajan završetak. Moderna tehnologija pruža stabilnost za optimalnu otpornost na guljenje laka s noktiju i produžene trajnosti do sedam dana. Gel lakovi za nokte obogaćeni su acai uljem, koje pruža nježnu njegu za prirodne nokte uz intenzivnu boju. Ekskluzivno pakiranje je posebno praktično: tanka, okrugla kapica s profesionalnom četkicom omogućuje posebnu jednostavnu i preciznu primjenu. Jednostavno je nanijeti i primijeniti pravu količinu laka, a za savršenu manikuru nanesite dva sloja visoko pigmentirane teksture kako bi postigli željeni intenzitet boje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Catrice HD Liquid Coverage tekući puder, 030 Sand Beige

HD Liquid Coverage Foundation tekući puder pruža visoko ali prirodno prekrivanje i osjeća se iznimno lagano na koži - baš poput druge kože. Tekuća tekstura je iznimno visoko kvalitetna i dugotrajna te pruža gladak i besprijekoran ten. Pokriva nedostatke do 24 sata te matira kožu. Pruža jako i istodobno prirodno prekrivanje, ultra lagane je tekuće teksture, a pruža besprijekoran ten 24 sata. Veganskog je sastava.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

 

Ultimate Matt ruž za usne, 030 Coffee

Ovaj ruž za usne s potpunim mat završetkom jamči visoku disperziju boja i intenzivnu pokrivenost. Ugodan za nošenje i 100% mat. Uz samo jednu aplikaciju, kremasta tekstura stvara savršen mat završetak bez isušivanja usana. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

 

 

Photo: Miss7/PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marie

    Marie

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!