Beauty

Počasti svoju kožu, kosu i nokte: Osvoji Gaia Naturelle tekući kolagen!

  • Kažu da ljepota dolazi iznutra, a uz Gaia Naturelle tekući kolagen to zaista i je tako!
  • S godinama naše tijelo gubi kolagen, što utječe na funkciju i izgled cijelog tijela - uzrokuje nastanak bora, koža postaje beživotna i gubi čvrstoću, a kosa i nokti su slabi, lakše pucaju i slabije rastu
  • Svakodnevnim unosom tekućeg kolagena koža, kosa i nokti bit će ljepši i zdraviji, a super vijest je da danas imaš priliku osvojiti Gaia Naturelle Kolagen shot i iz prve ruke isprobati njegov moćan učinak! 

Kolagen se promovira kao ''beauty proizvod'', a zapravo je puno više od toga. Kolagen je najzastupljeniji protein kod sisavaca. Odgovoran je za više bioloških funkcija kao što je pružanje potpore vezivnom tkivu, mišićima i koži. 25% svih proteina u tijelu čini kolagen. Bitan je za kožu, zglobove, hrskavicu, tetive, kosti, zube i nokte, a obzirom da već oko 25. godine počinje opadati proizvodnja kolagena u tijelu, upravo se tada preporučuje početi piti tekući kolagen kao dodatak prehrani.

Kolagen shot tekući dodatak prehrani sadrži 5000 mg ribljeg kolagena, 1500 mg MSM-a, 30 mg hijaluronske kiseline, 150 µg biotina, 120 mg vitamina C, 1,68 mg vitamina B6 i 2 mg cinka. Poznato je da hijaluronska kiselina i vitamin C imaju snažan anti-age učinak, a prema istraživanjima, biotin i vitamin B6 mogu pomoći potaknuti rast i smanjiti opadanje kose kod onih koji imaju pomanjkanje jednog od ta dva nutrijenta.

Tajna djelovanja Gaia Naturelle Kolagen shota je i visoka doza MSM-a (organski sumpor ili metilsulfonilmetan) koja se pokazala izuzetno učinkovita kod poboljšanja stanja vezana s kožom, kosom, noktima i zglobovima. 

Ovaj moćan dodatak prehrani klinički dokazano pomaže u poboljšanju elastičnosti i strukture kože, smanjuje pojavu bora te pomaže u poboljšanju tonusa i čvrstoće kože, a koliko je uistinu djelotvoran možeš i sama isprobati, ukoliko se uključiš u naš Ljetni giveaway!

Kako bi ovog ljeta zablistala punim sjajem, u suradnji s brendom Gaia Naturelle poklanjamo ti Kolagen shot dodatak prehrani, a sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @gaianaturelle_adria, lajkati objavu nagradnog natječaja te u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 25. lipnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Instagram @gaianaturelle_adria