Beauty

Philips danas nagrađuje uređajem za kosu - glasuj i osvoji ga!

  • Kako bi ti olakšao pripremanje za svakodnevne obaveze, ali i svečanije prigode, Philips je pripremio sjajnu nagradu
  • Riječ je o Selfie Straightner pegli za kosu koja će ti omogućiti frizuru kao iz salona
  • Odaberi svoje favorite u natječaju Value4Money: beauty i možda je ova nagrada baš tvoja

Frizura je uvijek šlag na torti svake modne kombinacije, no nije uvijek lako postići lijepu kosu. Zato su tu razni uređaji s tom misijom, poput ovog kojim danas nagrađuje Philips i koja može biti tvoja. Kako?  Glasaj za svoje omiljene proizvode i možda baš ti postaneš ponosna vlasnica Selfie Straightenera. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Riječ je o pegli za kosu, odnosno tzv. Selfie Straighteneru koji će ti omogućiti da sama vrlo brzo i jednostavno napraviš frizuru baš kao iz frizerskog salona. Selfie Straightner keramička pegla za kosu zagrijava se za 60 sekundi i postiže brze rezultate. Jednostavna je za rukovanje i nježna prema kosi. Uz nju se u nagradnom paketu nalaze i preslatki ružičasti rokovnik te pripadajuća kemijska olovka. 

Value | Autor:

Kako do ove super nagrade? U tijeku je miss7 beauty natječaj Value4Money kojem je cilj izabrati kozmetičke proizvode koji se ističu izvrsnim omjerom cijene i kvalitete u 2019. godini, a ovu odluku ne možemo donijeti bez tvoje pomoći. Posjeti stranicu našeg natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, ostavi svoje podatke, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj predivnu nagradu. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0