Beauty

Pet trendova za nokte koje želite znati prije manikure

Probušeni nokti s kojih vise lanaca i slojevite "mozaik" manikure najavljuju odvažno i razigrano proljeće

Kreativnosti nikako ne manjka u novim trendovima manikura, od kojih smo mnoge imali prilike vidjeti na nedavno održanim Tjednima mode. Naravno, crveni nokti i "nude" lak sa sjajem uvijek će biti in, no ove sezone vrijeme je da se malo odmaknete od klasike i odvažite na manikure s "piercingom", lancima, dizajnerskim logom, razrađenim motivima... Otkrivamo vam pet najzanimljivijih i novih trendova koje možete isprobati već pri sljedećem odlasku na manikuru:

Metalik mozaik

Svjetlucavi lakovi i veliki "komadi" šljokica pretvaraju nokte u malena umjetnička djela, a ova slojevita manikura izgleda iznenađujuće privlačno. Isprobajte dvobojnu varijantu, kakvu smo vidjeli u backstageu revije Naeema Khana...

 | Autor: Getty Images Getty Images ...ili se poigrajte teksturom i dizajnom  te nokte ukrasite, primjerice, motivom riblje ljuske.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Piercing

Ako ste oduvijek htjeli piercing, ali se na to nikad niste odvažili, sada ga možete napraviti bezbolno, na svojim noktima. Kako bi sv izgledalo još efektnije, dodajte lance i ukrase, koji vise s noktiju, a kako biste ipak mogli nešto i raditi s rukama, najbolje je ukrasiti tek jedan nokat.

One malo odvažnije među vama (koje također ne trebaju ni prati suđe), mogu si dati oduška i okititi sve nokte.

 | Autor: Getty Images Getty Images

S crtom

Ljubiteljica minimalizma oduševit će ovaj jednostavan, ali efektan dizajn, a ovo je vjerojatno i jedina manikura na listi koju možete napraviti sami. Kako bi linije bile što preciznije koristite se ljepljivom trakom.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Želite li unijeti malo "kaosa" u ovu jednostavnu manikuru, povucite nasumično okrenute linije, a možete se poigrati i različitim debljinama, kao i bojama.

Statusni simbol

trebamo li spominjati kako ove sezone za suptilne trendove nema mjesta? Ako već do sad to niste shvatili, nokti s dizajnerskim logom, kakve smo vidjeli na reviji Marc Jacobsa, u to će vas uvjeriti.

 

Nails by @jinsoonchoi using new shades of custom Enamored Nail Lacquer created by @themarcjacobs for #MJFW17. #MarcJacobsBeauty

A post shared by Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) on

Ako vam j ovo ipak malo previše, inspirirajte se noktima s revije Jeremyja Scotta, ali izbjegavajte ovaj dizajn u crno bijeloj varijanti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nasumično

Ne možete se nikako odlučiti za neku manikuru? I u ovom slučaju trendovi su na vašoj strani. Nokte slobodno nalakirajte u nasumične boje i motive, a neke možete i preskočiti.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Možete čak obojiti i samo jedan nokat, kao modeli na reviji modne kuće Tibi.

Photo: Getty Images

Komentari 0