Beauty 06. veljače 2017.

Pet dobrih razloga za korištenje šampona za suho pranje kose

Guliver Image/Getty Images.

Kada tek operete i osušite kosu ona postaje lepršava, često naelektrizirana, a takvu kosu veoma je teško ukrotiti

I sami frizeri tvrde da je najlakše raditi s kosom dan nakon pranja. Nekoliko dana poslije redovitog pranja, upotrebom šampona za suho pranje vaša kosa će izgledati kao da je jučer oprana. Što znači, spas od masnoće i lakše oblikovanje!

Odlično miriše

Naravno da ništa ne miriše tako lijepo kao svježe oprana kosa, ali šamponima za suho pranje održavat će kosu maksimalno čistom do sljedećeg pranja. I sve vrijeme će predivno mirisati na čisto i svježe.

Često pranje kose nije dobro

Ako često perete kosu, uništavate prirodne masnoće vlasišta i postižete kontra efekt jer se vlasište, zbog nedostatka masnoće, samo dodatno masti kako bi nadoknadilo gubitak. Upotrebom šampona za suho pranje nećete morati na svaki drugi dan prati kosu.

 | Autor: Getty Images Getty Images Ukrasi bolje stoje

Na svježe opranoj i osušenoj kosi ukosnice, obruči, marame i svi ostali modni dodaci teško ostaju tamo gdje ste ih stavili. Ukoliko želite održati frizuru, šampon za suho pranje će vam pomoći da dodaci ne klize s kose.

Idealan za osobe s kovrčavom kosom

Dame s kovrčavom kosom misle da šampon za suho pranje nije najbolje rješenje za njih jer smatraju da će im dehidrirati kosu i samo je dodatno naelektrizirati. Međutim, griješe. Dok god koriste šampon za suho pranje bez parabena i sulfata, nema brige. Njihova kosa će izgledati sjajno!

Komentari 0