Beauty

Pazi sad ovo... Danas ti poklanjamo Revlon peglu za kosu s dvostrukim učinkom!

  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu? 
  • Ako nisi, učini to danas, jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade
  • Baš u pravo vrijeme, ususret blagdanima i glamuroznim zabavama, jedna sretnica bit će nagrađena Revlon peglom za kosu. Zašto to ne bi bila baš ti? 

miss7 natječaj Value4money: beauty još u uvijek traje. Zapravo, tek se zagrijavamo! Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon koji jedva čekamo podijeliti s tobom!

Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite u svakoj kategoriji te odgovoriti na nagradno pitanje - ''Pomoću kojeg beauty proizvoda uvijek postižeš najbolje rezultate?''. Da, tako je lako! 

Upoznaj Revlon Dvostruku peglu za kosu

Postići ravnu i sjajnu kosu najlakše je s dobrom peglom za kosu. Zato je dobro imati uređaj koji to čini ekspresno brzo, kako kosa nakon korištenja ne bi bila jako oštećena uslijed tretiranja visokim temperaturama. Revlonova Dvostruka pegla za kosu učinit će upravo to, u najkraćem mogućem periodu korištenja. 

 | Autor: Promo Promo

Po čemu je toliko posebna, pitaš se? Inovativna Dvostruka pegla za kosu ima dizajn s dvostrukim, pomičnim, keramičkim pločicama, gdje prva pločica izravnava kosu, a druga učvršćuje njezin oblik. 

Osim toga, napredno bakreno-keramička tehnologija omogućuje ravnomjeran prijenos topline i brže oblikovanje za 2x brže ravnanje i 2x brži rezultat. Pegla sadrži LED zaslon s 10 postavki topline koje sežu do 235°C.

 | Autor: PROMO PROMO

Pegla ima i pametni sustav memoriranja topline, što znači da će automatski pamtiti zadnju odabranu temperaturu i omogućiti prilagođavanje temperature.

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: PROMO

Komentari 0