Beauty

Pazi ovo! Vichy serum, gel za čišćenje lica i šampon danas mogu biti tvoji!

  • Želiš besprijekoran ten te njegovanu kosu?
  • Vichy se pobrinuo da tvoje lice i kosa zablistaju te je pripremio trostruku nagradu 
  • Danas ovaj nagradni paket može biti tvoj - glasuj!

Sigurno se veseliš što je petak, ali ono ti može postati još bolji! Glasuj u sklopu našeg Value4Money: beauty natječaja i osvajaj nagrade koje idu uz njega. Danas imaš prilike osvojiti čak tri Vichy proizvoda - Vichy Normaderm Phytosolution gel, Vichy Dercos Densi-Solutions šampon te booster Vichy Mineral89.

Vichy Normaderm Phytosolution gel za čišćenje lica

Normaderm Phytosolution gel za dubinsko čišćenje za masnu i aknama sklonu kožu u odrasloj dobi obogaćen je mineralima i probiotičkim derivatima koji učinkovito uklanjaju prljavštinu i čestice zagađenja već prvim korištenjem bez isušivanja i poštivajući pH kože. Ima inovativnu bazu za čišćenje biljnog podrijetla sačinjenu od pjenušavih tvari koji dubinski čiste kožu bez oštećenja. Koža je u trenu matirana i manje se masti ostatak dana, proširene pore su smanjene, a miteseri su manje vidljivi. Ovaj dermokozmetički proizvod s aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla viske koncentracije jako su djelotvorni, a ipak blagi te zbog toga odgovaraju i osjetljivoj koži lica. Iza samog proizvoda i branda stoje brojna istraživanja te je potvrđena učinkovitost proizvoda. Cijena ovog gela je 120, 02 kune!
 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Vichy Dercos Densi-Solutions šampon

Šampon Densi-Solutions za tanku je i slabu kosu s problemom stanjivanja. Uklanja nečistoće s vlasišta i revitalizira kosu od korijena. Instrumentalno ispitivanje je pokazalo povećanje volumena od čak 40 posto nakon prve upotrebe. Kosi vraća jačinu i debljinu - za kosu zdravog izgleda. Šampon Densi-Solutions obogaćen je sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja učinkovito čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korijena do vrhova! Šampon ima vrlo visoku dokazanu učinkovitost te je testiran pod dermatološkim nadzorom. Cijena ovog šampona je 110 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Vichy Mineral89

Minéral 89 booster jedinstvena je kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89 posto udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava te puna zdravog sjaja. Namijenjena je svim tipovima kože te se koristi kao prvi korak u svakodnevnoj njezi kože. Proizvod je baziran na Vichy mineraliziranoj termalnoj vodi koja sadrži 15 minerala i iza koje stoje brojna klinička istraživanja koja dokazuju njenu učinkovitost na koži. Također, sadrži 11 sastojaka uključujući hijaluronsku kiselinu koja ima dokazanu učinkovitost da vraća koži punoću i tonus. Cijena ovog proizvoda je 159, 97 kuna.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

 

Cilj našeg Value4Money: beauty natječaja je odabrati proizvode koji najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. Odluka je teška pa nam je potrebna i tvoja pomoć koju ćemo nagraditi. Dovoljan je klik na link na kojem možeš glasati za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke, odgovori na nagradno pitanje i možda baš ti budeš sretna dobitnica ove vrijedne Vichy nagrade!

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0