Beauty

Parfem s potpisom Enriquea Iglesiasa

Vodeća kozmetička kuća Coty Inc. objavila je danas partnerstvo s internacionalnim pjevačem Enrique Iglesiasm za razvoj vlastite linije parfema.

 | Autor: Enrique Iglesias i dalje je jedan od najprodavanijih izvođača u povijesti, s prodajom koja prelazi 100 milijuna albuma širom svijeta. On je također imao pet top 5 singlova na Billboard Hot 100, s dvije pjesme koje su dospjele na prvo mjesto, kao i 13 broj jedan hitova na Dance grafikonu - najviše ikad za bilo kojeg muškog izvođača. Osim toga, on ima impresivan broj od 71 broj jedan hitova u svim Billboard listama. On je također rekorder za najveći uspjeh pojedinačnih hitova na španjolskom jeziku – prema ljestvici  Hot Latin Tracks.

„Enrique Iglesias je bez sumnje jedan od najviše inspiriranih i talentiranih umjetnika u suvremenoj glazbi. ", rekao je Michele Scannavini, predsjednik Uprave, Coty Inc" 

„Ja sam uvjeren da je zajedno s Cotyjevom stručnosti ću biti u stanju stvoriti miris koji je atraktivan za svakoga, a posebno za moje obožavatelje. Nadam se da će im dati samopouzdanje i čini ih da se osjete osnaženi", rekao je Iglesias.

„Mi smo oduševljeni biti partner s talentiranim Enrique Iglesias. Ovo partnerstvo nam pruža sjajnu priliku za širenje našeg poslovanja na tržištima u razvoju, osobito u Brazilu, najvećem svjetskom tržištu mirisa, kao i u ostalim našim  ključnim  tržištima mirisa.", rekao je Renato Semerari, predsjednik Coty Beauty.

Kuća Enrique Iglesias se očekuje da će objaviti svoj prvi parfem u ljeto 2014.

Photo: None

Komentari 0