Beauty

Parfem i sjajilo savršena su kombinacija za Valentinovo, osvojiti ih za najdražu ženu možeš danas!

  • Ovog Valentinova miss7 širi ljubav i poziva te da nam se pridružiš
  • Razveseli najdražu ženu u svom životu neodoljivim paketom
  • Danas imaš priliku osvojiti Women's Secret Rouge Seduction i čak tri nijanse Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze


Dan zaljubljenih samo što nam nije stigao, a ako tražiš idealan poklon za svoju suprugu, djevojku ili možda prijateljicu, moraš se složiti da je parfem, ali i sjajilo idealan odabir. Miris Women's Secret Rouge Seduction, dobitnik nagrade čitateljica value4money, predstavlja ženu s karakterom koja zna što želi. Ovo je žena s magnetizmom i snagom koji se ne mogu zanemariti. Crvena boja to savršeno objašnjava: senzualnost, zavodljivost i moć. Cvjetno-voćni miris, izgrađen oko odvažne crne ribizle i sočne kruške sa senzualnim cvjetnim notama božura i jasmina, koji je okružen notama ukusne karamele, vanilije i pačulija. "Usudite se slijediti svoj instinkt, ultimativno zavođenje!", poručuju iz Women's Secreta.

 | Autor:

Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze je novitet iz obitelji 2000 Calorie. Donoseći ikoničnu umjetnost brenda oko volumena u kategoriju sjajila za usne, unutar globalno prepoznatljive 2000 Calorie linije koje pomaže u postizanju brzog, voluminoznog izgleda, bez napora. Pružajući visoki sjaj raskošnog volumena, novi 2000 Calorie Lip Glaze najbolje je čuvana tajna vizažista za neljepljive, sjajne usne, sa snažnim potrošačkim testom od 97% koji se slaže da daje puni sjaj. Proizvod transformira usne, pruža trenutni učinak punoće i sjaj poput ogledala. Osim što se ovih dana smatra trendovskim, potrošači traže proizvode koji blagotvorno djeluju na kožu. To je nešto što 2000 Calorie Lip Glaze pruža svojom hidratantnom veganskom formulom koja uključuje hijaluronsku kiselinu i skvalan.

 | Autor:

Kako do nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Women's Secret Rouge Seduction i Max Factor 2000 Calorie Lip Glaze i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr, @beautyfragrances.adria i @maxfactor_hrvatska, potom označi jednu osobu kojoj želiš poslati ljubav nagradom. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama i frendovima, sestrama, mamama, tatama, kumama i ostalim dragim ljudima u tvom životu kako bi i oni imali šansu osvojiti ovu super nagradu za svoje najdraže. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Nagradu je osvojila Habunek Lara.

Photo: None

Komentari 0