Beauty 23. studenoga 2020.

Ovom metodom brzo ćeš ukloniti brojne znakove starenja na koži, a sada je prava prilika da je isprobaš

Instagram/Getty.
  •  Nismo mogli ne zamijetiti super ponudu fotopomlađivanja laserom
  •  Tretman je to koji na razne načine pomaže da tvoja koža izgleda bolje
  • Ukratko, tretman laserskog pomlađivanja tehnika je koja rabi lasere za smanjenje efekta starenja na koži

 

Ako si u potrazi za nekim moćnijim tretmanima koji će pomoći uljepšati tvoju kožu, možda će te zanimati da smo naišli na super ponudu Beauty centra Božica koji ovaj tjedan slavi svoj 51. rođendan i nudi super slavljeničke ponude do kraja ovog tjedna, odnosno do petka, 27. studenoga. Među tretmanima u posebnoj ponudi posebno nas je zaintrigirala povoljna cijena fotopomlađivanja laserom koja sada stoji 299 kuna. Znamo da tretmani laserom nisu baš jako pristupačnih cijena i zato nismo mogli ne raspitati se o ovoj slavljeničkoj ponudi. Naime, ovom metodom dolazi do popunjavanja malih bora i poboljšanja elastičnosti kože, uslijed čega koža djeluje glađe, zategnutije i svježe te su bore znatno blaže. Ukratko, tretman laserskog pomlađivanja tehnika je koja rabi lasere za smanjenje efekta starenja na koži.

 


Što treba znati prije tretmana?

 

Osobe se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice. Rezultati se postižu pomoću lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderme. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.
Njime se zateže i pomlađuje koža lica, vrata i dekoltea, uklanjaju bore na licu i vratu, stimulira proizvodnja novog kolagena... Zapravo, radi se takozvani nekirurški face lifting, a također dolazi i do smanjivanje pora i mašćenja lica.  

 

Kome je namijenjen tretman?

Tretman lasera za lice preporuča se osobama od 30-te godine ili u trenutku kada primijetiš prve bore na svom icu ili gubitak elastičnosti ili se želiš riješiti plitkih ožiljaka od akni. Važno je znati da područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije biti izloženo sunčevoj svjetlosti ili solariju do 2 tjedna prije tretmana.

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up, ali treba izbjegavati izravno izlaganje suncu najmanje 14 dana nakon tretmana i ne nanositi sapun izravno na tretirano područje ako se koža nije smirila te nemoj trljati lice prvih par dana nakon tretmana. Također, potrebno je izbjegavati pilinge i teški make up sve dok se koža potpuno ne smiri te je nužno koristiti zaštitne kreme sa SPF 50+.

 

Komentari 0