Beauty

Ovog Valentinova na usnama su dopuštene samo četiri nijanse!

Naravno, nemojte ih istovremeno kombinirati. Puno je mudrije odabrati jednu koju ćete obožavati i nakon 14. veljače...

Valentinovo se opasno približilo (sada je pravo vrijeme da zamislite onaj ogroman retro zidni sat kako glasno otkucava). Čak i da nemate kalendar koji vas upozorava kako je 14. veljače već idućeg tjedna, boja koja "vrišti" iz svakog izloga najavit će vam da je krajnje vrijeme za kupnju poklona za svog partnera (i sebe, naravno). Ako slučajno niste primijetili, riječ je o crvenoj.

Crvene haljine, crvene cipele, crvene bombonijere... Mogli bi ovako nabrajati do prekosutra.

No, baš zato krajnje je vrijeme da iz svoje kozmetičke torbice izbacite ruž u toj "ljubavnoj" nijansi i napokon isprobate nešto odvažnije, ali podjednako romantično.

Boja crnog vina

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ništa nije tako profinjeno poput ruža u boji crnog vina. Ova luksuzna nijansa nalazi se točno negdje na granici između tamno crvene i smeđe boje, a pristaje gotovo svima. Tamno, elegantno, snažno. To je sve što želite. 

Smeđa

Bezvremenska nijansa! Možda trend smeđih usana izblijedi s vremena na vrijeme, ali budite sigurni da će se vrlo brzo vratiti na velika vrata i oboriti vas s nogu. Niste spremni isprobati ovu boju? Ništa ne brinite, pred vama je još par dana za vježbanje, a nakon toga budite sigurni da je nećete poželjeti više nikada skinuti s usana...

Ljubičasta

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ova efektna boja je toliko lijepa da postoji opasnost da se zaljubite preko ušiju (da ne bi bilo zabune, govorimo o novom ružu, a ne novom frajeru). Riječ je o hrabroj, a istovremeno divljoj nijansi koja je protkana dozom elegancije i savršeno nadopunjuje jednostavne odjevne kombinacije.

Nude

Neutralne boje koje se gotovo ne primijete na usnama u trendu su već neko vrijeme, ali čini se kao da zaljubljenicama u make up nikada neće dosaditi. Ako volite šminkom naglasiti oči (jer svi znaju da su upravo one vaš najveći adut), onda su upravo nude nijanse savršen odabir za vas. Tako ćete barem biti sigurne da niste pretjerale sa šminkom i ne izgledate kao transvestit.

Photo: Getty Images

Komentari 0